Українська національна страва «Борщ» була улюбленою стравою принцеси Діани - PostEat

пошук

Українська національна страва «Борщ» була улюбленою стравою принцеси Діани
09-01-2020 0 1511


Про любов Діани до борщу стало відомо з листа Букінгемського палацу 1981 року благодійному фонду з Південної Африки, — «Улюбленіший рецепт леді Діани — це борщ суп. Він містить буряк, йогурт, цибулю, курячий бульйон, молоко, сметану, сіль та перець».

У 1981 році благодійний фонд з The Avril Elizabeth Home for the Mentally Handicapped (ПАР) звернувся до знаменитостей с проханням поділитись своїми улюбленими рецептами. Отримані рецепти увійшли до нової куховарської книги, яку дарували благодійникам організації.


Серед відповідей був й лист з Букінгемського палацу про гастрономічні смаки Діани Спенсер (тоді лише наречена принца Чарльза). Згідно з відповідями улюбленою стравою Діани був борщ.

Нагадаймо, що 2019 року борщ обійшов суші та чізбургер та увійшов у трійку найпопулярніших страв світу. Влітку минулого року японський шеф японський шеф Noriyasu Fujikura створив у Києві «рамен-борщ». Восени у Київській області стався інцидент, коли незадоволений смаком борщу громадянин викликав поліцію для врегулювання ситуації.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi