Український сидр Berryland отримав «срібло» на конкурсі World Cider Awards 2020 - PostEat

пошук

Український сидр Berryland отримав «срібло» на конкурсі World Cider Awards 2020
21-07-2020 0 2213


Яблучний сидр з медом Cydromel 2018 року врожаю від крафтового виробника Berryland Cidery отримав «срібло» на конкурсі World Cider Awards 2020 у Великій Британії. Про це повідомляється на офіційній сторінці виробника у фейсбук. 

«Конкурс проходив за стандартною процедурою. Судді дегустували наосліп різні види сидру та ставили бали. Наш сидр отримав «срібло» та найвищу кількість балів серед тих напоїв, які посіли друге місце», — розповідає засновник Berryland Cidery Віталій Каврига.

За словами Віталія для виробництва Cydromel 2018 року використовувались яблука з саду у Чернівецький області та мед з власної пасіки. «Рецептура повністю наша. Купити сидр можна у магазинах за ціною близько 180 грн або замовити у нас напряму. Щоправда, саме цього сидру залишилось небагато — приблизно 60 пляшок», — сказав крафтовик.

 

Редакція PostEat у кількох матеріалах (1,2) розповідала про те, як виготовляється сидр Berryland Cidery та чим відрізняється крафтовий сидр від промислового напою. Також ми писали про те, які ще крафтові сидри України варто спробувати.

Фото:
Facebook Berryland Cidery

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi