#УРА_сніданок – захід для професійної ресторанної спільноти України - PostEat

пошук

#УРА_сніданок – захід для професійної ресторанної спільноти України
09-07-2021 0 586

Партнери

Автор


7 липня у ресторані Queen Kiev відбувся #УРА_сніданок – захід Української Ресторанної Асоціації для членів Асоціації.

Сніданок для рестораторів відкрила тренд-вотчер Юлія Чеснокова (агентство Food & Success) з доповіддю на тему «Світові ресторанні тренди. Кейси та можливості». Другим спікером став львівський ресторатор, член Наглядової ради УРА, Марк Зархін, який поділився своїми думками про те, як побудувати маркетинг територій. Більш детально з їх виступами можна буде ознайомитися вже наступного тижня.

«Україна має досить великі шанси вийти вперед у світовому ресторанному бізнесі. Зараз вона, наче острів свободи», – мотивувала гостей заходу Юлія Чеснокова.

Гості мали можливість поспілкуватися із доповідачами у форматі Q&A, а також отримати змістовні консультації з юристами УРА – Євгеном Комаровим та його колегами. Та спеціалістом УРА з HACCP – Вітою Дубчак. Варто відзначити, що перший захід відвідали ресторатори з Києва, Сум, Львова, Білої Церкви та інших міст.

За гостинність та допомогу в організації заходу УРА висловлює подяку учаснику УРА, ресторанному холдингу Bulldozer Group Ukraine та Дмитру Ходаковському.

 

Про УРА.

УРА – це об’єднання професіоналів галузі для вирішення надконкурентних завдань. Завдання масштабні і їх рішення не під силу одиноким, навіть великим представникам галузі. Ми об’єднуємо там, де закінчується здорова конкуренція і потрібен «голос галузі». Нас чує держава і суспільство. Ми ефективні і активні у вирішенні спільних проблем.

 

Текст та фото надані УРА.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi