В центрі Києві працює заклад, який запрошує відвідувачів без маски та вакцинації - PostEat

пошук

В центрі Києві працює заклад, який запрошує відвідувачів без маски та вакцинації
23-10-2021 0 1902


На вулиці Мала Житомирська, ¾, в центрі Києва на Майдані, працює заклад Nebos, який дозволяє відвідувачам не дотримуватись карантинних заборон. За словами закладу, вони керуються Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод, Цивільним кодексом України, Кримінальним кодексом України, Законом України “Про захист прав споживачів”.

“Місце вільних людей. Нещодавно на дверях нашого закладу з‘явилася дуже важлива табличка. Вона потрібна для того, щоб усі наші люди зрозуміли, що це місце для них. Нам не важливо маєте ви маску чи ні, вакцинувалися чи ні — ми завжди відкриті для людей які беруть відповідальність за своє здоров‘я. Адже саме це право є у кожної вільної людини”, — розповідають в Nebos.

Крім цього у Nebos стверджують, що можуть допомогти іншим власникам бізнесу слідувати їх прикладу.

“За останні кілька днів ми отримали сотні повідомлень зі словами підтримки, це схоже на свято вільних людей. А найцікавіше що ми не робили нічого особливого. Ми просто знаємо свої права та вирішили нагадати людям про їх. А тепер звертаємось до власників бізнесів: ми хочемо надати усю необхідну вам інформацію. Тому за посиланням у шапці профілю @irina_bohdanovych  ви знайдете шаблон нашої таблички, статті та номер телефону юриста, у якого можна отримати консультацію. Ми вільні, тому що це наше право”, — додають в Nebos.

Фото: Facebook Nebos на Майдані

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi