В області вирощування штучного м’яса почалась епоха злиття та поглинання - PostEat

пошук

В області вирощування штучного м’яса почалась епоха злиття та поглинання
30-10-2020 0 492


Ізраїльський виробник «друкованого м’яса» Meat-Tech 3D інвестував €1 млн у бельгійську Peace of Meat, яка займається вирощуванням тваринного жиру в лабораторії. Мета — підвищити якість м’яса з пробірки.

Meat-Tech 3D — це науково-дослідницька компанія з Ізраїлю, яка працює над технологією лабораторного виробництва доступного м’яса без шкоди для живих тварин. У 2020 році стартап заявив, що йому вдалося «надрукувати» однорідний шматок м’яса з вирощених у лабораторії стволових клітин.

Поглинання бельгійського виробника лабораторного жиру Peace of Meat дозволить стартапу покращити свій продукт і наблизити його якості до характеристик традиційного м’яса. Компанія Peace of Meat заснована у 2019 році і займається вирощуванням у лабораторії жиру великої рогатої худоби, качок, курчат та гусок.

Ідея засновників компанії в тому, щоб виробляти жир для поєднання з рослинними білками у продуктах, які називають «альтернативою м’яса» — ковбасах, фарші, філе тощо. Лабораторні жири покликані покращити текстуру, смак та аромат вегетаріанських альтернатив тваринним білкам.

Аналітики ринку харчових продуктів вважають, що ця інвестиція є частиною епохи злиття та поглинання в області виробництва лабораторного м’яса. Щоб створити конкурентоспроможний продукт стартапи будуть об’єднуватись.

Фото: Facebook MeaTech

Читайте також:

Вчені Сінгапуру виростили м’ясо креветок у лабораторії

Діти спробували відрізнити псевдокотлету від справжнього м’яса

Ще одна мережа київських закладів приєдналась до буму «рослинного м’яса»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi