В супермаркетах Великобританії випробують новітню упаковку для сандвічів - PostEat

пошук

В супермаркетах Великобританії випробують новітню упаковку для сандвічів
29-07-2021 0 556


Greencore Group — виробник харчових продуктів, який оголосив, що у партнерстві з Co-op та Sainsbury’s незабаром розпочне випробування упаковки, яка на 100% зроблена на основі волокна та підлягає переробці. Її тестуватимуть на сандвічах у магазинах по всій Великобританії. Про це повідомляється на сайті компанії. 

Упаковка вважається першою у своєму роді у світі та є кульмінацією 18-місячних досліджень. Вона буде без пластику і буде повністю виготовлена ​​з паперового матеріалу. 

За умови успішних випробувань, які розпочнуться у вересні 2021 року, та пропозиції, що відповідає критеріям ефективності всіх сторін, розповсюдження нової упаковки планується розпочати пізніше цього року.

“Споживачі все більше усвідомлюють не тільки важливість свого власного здоров’я, але й вплив їхньої їжі на здоров’я планети. Розробка упаковки, яку можна повністю переробити — це один із ключових способів зменшення відходів та допомоги нашим клієнтам для захисту навколишнього середовища”, — розповідає Енді Райт, керівник сталого розвитку компанії Greencore.

Фото: greencore

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi