В Україні почали випуск рослинного молока Vega Milk - PostEat

пошук

В Україні почали випуск рослинного молока Vega Milk
13-02-2020 0 2465


Рослинне молоко випускає компанія «Вітмарк-Україна» (Одеська область). Всього споживачам запропонують 11 видів Vega Milk — на основі злаків, горіхів і з додаванням фруктів.

Згідно з повідомленням на сайті виробника виробництво рослинного молока здійснюється на обладнанні зі Швеції. «Вітмарк-Україна» побудувала новий завод з повним циклом виробництва від заготівлі свіжої сировини — українських вівса, гречки, пшениці до лінії розливу в асептичне пакування.

«У всій Східній і Центральній Європі у нашого заводу знайдеться лише один схожий за масштабом аналог. Інвестиції склали близько 5 млн євро», — розповідає президент «Вітмарк-Україна» Віталій Віницький.

Виробництво рослинного молока розпочато з огляду на зміну способу життя нового покоління споживачів — вимогливого ставлення до продуктів та мінімізації шкоди навколишньому середовищу. Серед переваг нового продукту в компанії називають відсутність цукру та низький вміст жиру, виключно рослинний протеїн, «чистий» склад без консервантів. Виробник називає рослинне молоко рішення для тих, хто страждає від непереносимості лактози, обрав веганство, тримає піст тощо.

У звіті Uber Eats, щодо харчових тенденцій 2020 року прогнозуєтеся, що вівсяне молоко стане одним з самих затребуваних продуктів. Редакція PostEat також підготувала добірку закладів Києва, де можна спробувати страви з корисним насінням.

Фото: «Вітмарк-Україна»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi