В український прокат вийшов фільм Євгена Клопотенко «Борщ. Секретний інгредієнт» - PostEat

пошук

В український прокат вийшов фільм Євгена Клопотенко «Борщ. Секретний інгредієнт»
16-10-2020 0 1934


Показ фільму про борщ почався 14 жовтня у мережі кінотеатрів «Планета Кіно» у Києві, Одесі, Львові, Харкові, Сумах та Дніпрі.

Про вихід фільму в український прокат Євген Клопотенко повідомив у фейсбук. «Кожний з нас повинен захищати Україну так, як вміє. В межах своїх можливостей, бажань, системи цінностей та рівнів діяльності. Я, наприклад, роблю це на культурному рівні. Ви можете обрати свій шлях», — написав популяризатор української кухні.

Далі пряма мова:

«Кожний з нас повинен захищати Україну так, як вміє. В межах своїх можливостей, бажань, системи цінностей та рівнів діяльності. Я, наприклад, роблю це на культурному рівні. Ви можете обрати свій шлях.

І дуже символічно, що саме сьогодні, 14.10, прем’єра фільму Борщ. Секретний інгредієнт у кінотеатрах. Це історія про страву, що єднає українців та дає їм відчуття домівки — тієї самої, яку хочеться захищати. Підіть у кіно, візьміть квитки ні на іноземну комедію, а на наш фільм. Подивіться. Відчуйте свій зв’язок з іншими родинами, із минулим та майбутнім, з нашою культурою та традиціями. Відчуйте всередині себе Україну, і що вона варта того, щоб ми її берегли.

Зі святом кожного, хто захищає Україну.

Прем’єра проходить у мережі кінотеатрів Планета Кіно. Виробництво: FILM.UA Group. Показ дуже лімітований і триває лише декілька тижнів. Міста: Київ, Одеса, Львів, Харків, Суми, Дніпро. Квитки можна придбати за посиланням. 

Natalka Yakymovych — продюсер фільму, людина, яка його придумала та зробила можливим.

Dmitriy Kochnev — режисер, завдяки якому цей фільм стане найкрасивішим, що ви побачите за останній час (цей трейлер — то лише розігрів). Цьом».

 

У фільмі «Борщ. Секретний інгредієнт» зібрані рецепти борщу з різних регіонів України. Під час знімання картини Євген Клопотенко варив борщ у Карпатах та на військовій польовій кухні під Бердянськом, в їдальні Чорнобильської АЕС та просто в центрі Ужгорода, в резиденції сучасних художників та в гуцульському селі, у львівському ресторані та в хатинці пасічника під кордоном з Білорусією.


Фото: YouTube

Читайте також:

«Українська кухня офігезна» — Євген Клопотенко збирається поновити старовинні рецепти

Кулінарні дива на тарілці: Євген Клопотенко та Ольга Мартиновська поєднали Україну та Францію

«Криму їм мало»: боротьба за український борщ вийшла на міжнародний рівень

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi