Вчені знайшли спосіб змусити людину кинути пити алкоголь - PostEat

пошук

Вчені знайшли спосіб змусити людину кинути пити алкоголь
20-09-2022 0 1253


Дослідники з Інституту глобального здоров’я Джорджа з’ясували, що інформація, яка пов’язує алкоголь і рак може змусити людину кинути пити. Для кращого результату людина може додати підрахунок випитого в чарках. Про це повідомляє Science Alert.

Комбінація повідомлень «навіщо зменшити» і «як зменшити» кількість випито алкоголю може бути корисною для зміцнення здоров’я населення.

“Ми виявили, що поєднання інформації про алкоголь і рак з конкретною практичною дією – підрахунком випитих напоїв, призводить до того, що люди, які п’ють, скорочують кількість споживаного алкоголю”, — заявила економіст і психолог Симона Петігрю.

Щоб підтвердити свої висновки, вчені провели дослідження. Учасників дослідження розділили на групи та показували різну рекламу та повідомлення про випивку. Одна група виділялася, адже телевізійна реклама, що пов’язує випивку та рак, разом з пропозицією вести підрахунок випитих напоїв була однією з найефективніших. Також у цій групі люди справді значно скоротили споживання алкоголю за шість тижнів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi