Відбулась 2-га міжнародна онлайн-конференція щодо експорту української органічної продукції - PostEat

пошук

Відбулась 2-га міжнародна онлайн-конференція щодо експорту української органічної продукції
30-06-2022 0 249


Відбулась міжнародна онлайн-конференція «Експорт органічної продукції в умовах війни». Захід було організовано Офісом з розвитку підприємництва та експорту спільно з партнерами в межах національного проекту Дія.Бізнес. Про це повідомляє пресслужба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Близько 160 учасників конференції, серед яких понад 50 представників іноземних компаній з Німеччини, Швейцарії, Нідерландів, Швеції, Австрії, Бельгії, Польщі та інших країн обговорили питання:  

  • стану органічного сектору України та його експортний потенціал в умовах війни;
  • лібералізації доступу українських товарів до ринку ЄС;
  • сертифікацію органічного виробництва, органічне законодавство України;
  • історії успіху співпраці українських експортерів органічної продукції та міжнародних покупців протягом останніх місяців;
  • альтернативні логістичні шляхи поставок до різних країн Європи;
  • міжнародні події органічної галузі, у яких Україна братиме участь.

Свої пропозиції до вирішення проблем органічного сектору висловили представники Європейської комісії, Міністерства економіки України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, органу сертифікації «Органік Стандарт», швейцарсько-українських програм QFTP та OT4D, Дослідного інституту органічного сільського господарства, українські органічні експортери та міжнародні імпортери та інші експерти.

Також у межах підготовки до онлайн-конференції було розроблено Каталог українських експортерів органічної продукції 2022, який вмістив профілі близько 100 національних виробників органічної продукції. Ознайомитись з каталогом можна тут

Переглянути запис конференції можна за посиланням.

Фото: скриншот з відео

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi