Відмова від пластику. Популярний твіт, де зображене морозиво в зеленій екологічній чашці - PostEat

пошук

Відмова від пластику. Популярний твіт, де зображене морозиво в зеленій екологічній чашці
16-10-2020 0 480


Одноразовому пластику більше не місце у цьому суспільстві. Нещодавній твіт користувача демонструє, як одноразові пластикові стаканчики можна легко замінити іншими, рослинного походження.

У багатьох країнах розглядається питання про відмову, заборону або суворе обмеження використання одноразового пластику. Це стосується у першу чергу поліетиленових пакетів, соломки та навіть пакувального матеріалу. Наприклад, деякі предмети щоденного використання, які зроблені з пластику,  можна замінити на інші з тканини або паперу. 

Норвезький дипломат Ерік Сольгейм демонструє кульку морозива, яка подана в зеленій чашці з бананового листя. Листок просто скрутили в чашку і перев’язали мотузкою. Вийшла чудова екологічна альтернатива. На додачу до того, ложка для поїдання морозива була бамбуковою, а не звичайною пластиковою.

https://twitter.com/ErikSolheim/status/1315842232671444992

Творці зеленого стаканчика надихнулись постами з індійської сторінки у Facebook під назвою Initiative United North-East. «Невеликий, але чудовий крок до припинення використання пластику«, — так вони прокоментували екологічні чашки. Твіт Сольгейма багатьох вразив, викликавши реакції з усього світу. Багато хто написав, що використання листя для подачі страв уже давно практикується на території Індії.

https://twitter.com/anilp68/status/1316084895958007809

Головна фото: Erik Solheim Twitter

Читати ще: 

Coca-Cola переходить до 100% перероблених пластикових пляшок

Віскі Johnnie Walker продаватимуть у паперовій пляшці без пластику

Evian розливатимуть у пляшки з переробленого пластику без етикеток

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi