пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Відомий італійський кулінарний журнал La Cucina Italiana цього року святкує свій 90-й день народження — до такої вагомої дати редакція підготувалась та вирішила занурити читачів у атмосферу перших випусків видання.
«Коли ми святкуємо день народження, ми не можемо не озирнутися, щоб згадати, як ми були, і зрозуміти, куди ми прибули. Особливо, коли свічок так багато», — зазначили в редакції.
На сайті журналу опублікували галерею найкрасивіших та найцікавіших обкладинок La Cucina Italiana, які датовані 1940-ми роками.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
La Cucina Italiana — щомісячний італійський кулінарний журнал, який має друковану та цифрову версії. Наразі тираж журналу 50 000 примірників, база передплатників цифрового випуску складає 100 000 чоловік, а цифровий обсяг — 5 мільйонів користувачів на місяць.
Головний редактор видання Maddalena Fossati. Також журнал проводить кулінарні курси в Мілані, має власний сервіс кейтерингу, видає книги, робить своє шоу для Food Network і цифрові навчальні програми.
Фото: La Cucina Italiana
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi