Вінницький суші-бар назвав новий рол «Сталін» і вибачився - PostEat

пошук

Вінницький суші-бар назвав новий рол «Сталін» і вибачився
28-09-2020 0 1310


У Вінниці суші-бар Darkside Sushi Hub опублікував в інстаграм світлину нового рола під назвою «Сталін». Коли рестораторам нагадали про терор та голод, якими супроводжувалось правління диктатора в Україні, вони вибачились за невдалий неймінг.

Назву «Сталін» отримав рол у червоно-чорних кольорах. Опис страви був таким, — «Потужний, безкомпромісний, величний і це все про рол «Сталін»! Наш авторський витвір, який не залишить тебе байдужим».

За добу публікація отримала багато негативних відгуків. Рестораторів звинуватили у незнанні історії та спробі відродження культу особистості радянського диктатора Йосипа Сталіна.

Через добу в інстаграмі Darkside Sushi Hub з’явився допис з вибаченням за невдалу назву страви.

Далі пряма мова:

«У зв’язку з останніми новинами, вважаємо, що варто обговорити дану ситуацію! Вчора і до сьогодні на нашу адресу продовжують надходити погрози фізичної, насильницького розправи над власниками Darkside Sushi Hub. Хвилю таких емоцій приніс рол під назвою «Сталін». Ті, хто критикують нас та пишуть «побажання» мають на це повне, стовідсоткове право! Але назва ролу не несла того підтексту, про який зараз йде мова. У виборі назви фігурувала кольорова гама! Червоний та чорний! Це не ім’я, не прізвище! Це ніяк не пов’язано з репресіями, з розстрілами, з диктатурою та іншим. Приносимо щирі вибачення тим, кого це образило! Ми люди мирні і про ніякий чорний піар мова не йшла. Назва змінена, жодних асоціацій, жодних підтекстів, ми з вами чесні на всі 100%. Єдина ідея, яку ми несемо у цей світ це любов, любов до смачної їжі. Всім бажаємо любові та миру!».

Наразі обидва пости скориговані. 

Фото: Instagram

Читайте також:

Путина устриц: реклама «Маца и Устрицы» здивувала мережу

Мовний скандал McDonald’s: одні у захваті, інші — обурені

Устрица раздора: киевский бизнесмен и ресторатор спровоцировал скандал в День памяти жертв голодоморов

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi