Виноградники Бургундії палають — як виноградарі рятують врожай 2020 року від заморозків - PostEat

пошук

Виноградники Бургундії палають — як виноградарі рятують врожай 2020 року від заморозків
03-04-2020 0 2028


Тисячі бочок з вогнем, смолоскипи, вогнища — це не апокаліпсис, а акція порятунку врожаю винограду у Франції. У перших числах квітня денна температура у Бургундії вже сягає +17…+20 градусів, але вночі значно опускається і лоза потребує обігріву.

Відео з обігрівом виноградників бургундської винарні Domain Drouhin опублікував в інстаграм винний критик Джеймс Саклінг (James Suckling).

 

 

Детальний звіт про роботи з обігріву виноградників опублікувала й співвласниця винарні Веронік Друен (Véronique Drouhin).

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Fin de l’allumage des bougies au Montrachet ❄ #montrachet #josephdrouhin #frost #burgundy #family #teamwork

Публикация от Véronique Drouhin (@veronique_drouhin)

 

Винограді й винороби разом з помічниками розставляють тисячі бляшанок і бочок з вогнем між рядами лози. Люди підтримують вогонь зі смолоскипами в руках до самого ранку, поки сонце не нагріє повітря.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

See here little buds enjoying the warmth from the candle. #cosytime #savingourvines #itisnotover #backtomorrowifneeded #burgundy

Публикация от Véronique Drouhin (@veronique_drouhin)

 

За попередніми оцінками заходи з обігріву виноградників у Франції будуть проходити до початку травня, поки існує загроза раптових весняних заморозків.

 

Фото: instagram.com/james.suckling/ instagram.com/veronique_drouhin/

 

Сподобалась стаття? Підтримай PostEat донейтом, щоб ми могли продовжити писати цікаві матеріали!

 

 

Читайте також:

Які вина і винні регіони ми можемо втратити через зміни клімату

У Німеччині з’явилась «антиҐрета», яка заперечує зміни в кліматі

Глобальне потепління загрожує 85% виноробних регіонів

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi