Виробники коньяку заявили про зростання продажів на третину у 2021 році - PostEat

пошук

Виробники коньяку заявили про зростання продажів на третину у 2021 році
18-01-2022 0 662


Продажі коньяку по всьому світу зросли майже на третину в 2021 році. Про це повідомило Національне міжпрофесійне бюро коньяку.

За оцінками учасників ринку, французький напій приніс його виробникам понад $4 млрд. Результати виявилися кращими, ніж були до пандемії, а основним споживачем коньяку стали Сполучені Штати, які закупили понад половину всього виробленого напою.

Виручка від продажу коньяку збільшилася на 30,9% у 2021 році у порівнянні з роком раніше. Мається на увазі саме напій, який виготовляється у певних районах Франції.

Обсяги виробництва підвищили на 16,2% до 223,2 млн пляшок. Хороші результати пов’язані з відносним зростанням витриманих напоїв та високими оцінками коньяку на ринку. Попри глобальну невизначеність у сфері здоров’я та геополітики, зростання коньячного ринку показує його реальне відновлення та зміни у звичках споживання.

США — провідний імпортер французького напою. Країна закупила понад половину всього виробленого коньяку — 115 млн пляшок. Це на 11,1% більше чим роком раніше. Китай зайняв друге місце з 34 млн пляшок – приріст за рік на 55,8%. На Європу припало 37,1 млн пляшок, що на 8,1% більше за показник 2020 року.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi