Власниця кота була змушена замикати холодильник і шафи, щоб чотирилапий не крав їжу - PostEat

пошук

Власниця кота була змушена замикати холодильник і шафи, щоб чотирилапий не крав їжу
16-09-2021 0 2147


У Великій Британії власниця кота, на ім’я Кіт, витратила десятки тисяч фунтів, намагаючись змусити улюбленця схуднути. Їй навіть довелося повісити на холодильник замок. Про це пише Metro.

Сара Метьюс працювала волонтером в притулку для тварин і одного разу вирішила прихистити одного з підопічних — Кіта. У нього були проблеми зі здоров’ям, і він змушений був харчуватися спеціальним кормом для кішок з проблемами шлунково-кишкового тракту. Через деякий час кіт, ймовірно, втомився від обмежень і став красти їжу. У підсумку він потовстів з чотирьох до одинадцяти кілограмів.

Спочатку господиня поставила замки на холодильник, а потім Кіт став ласувати у всіх місцях, де знаходив їжу. Він навіть рухав великі предмети, які загороджували шафи і комори.

“У міру того, як це тривало, нам доводилося ставити все більше і більше замків на кожну шафу з їжею. Неважливо, чи буде це кругла ручка або щось інше, він знайде шлях всередину. Мені довелося перекласти всю його їжу в пластикові банки з відкидною кришкою. Раніше ми намагались використовувати годівниці з загадками, щоб уповільнити його, але він їх просто перевертав”, — заявила Метьюс.

Господиня поскаржилася на те, що у Кіта часто виникають нездужання і проблеми зі шлунком, і його утримання обходиться дорого, але це не найстрашніше. Ветеринари не можуть зрозуміти, чому саме у хворого кота такий апетит.

При цьому господиня відзначила, що Кіт — «дійсно щасливий», і не вважає свою вагу проблемою. Він живе звичайним котячим життям, і набагато енергійніше ніж дві інші кішки Сари.

Фото: Metro

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi