Володимир Григори, власник мережі ресторанів, розповів, скільки грошей втратив через коронавірус - PostEat

пошук

Володимир Григори, власник мережі ресторанів, розповів, скільки грошей втратив через коронавірус
26-05-2020 0 750


Співвласник Naprosecco Oyster & Co, «Тісто, сир і тітка Белла» та бару Charles Baker Володимир Григори розповів у фейсбук про втрати бізнесу на карантині. «Якби я знав, що у 29 років на мене чекає така х…ня, то у 18 став би хіпі та пив би пиво на березі Біскайської затоки», — написав ресторатор.

Володимир Григори розповів, що у його закладах довелося викинути 1000 устриць, віддати 20 кг тортів, морепродукти, зелень, цитрусові. Врятували вдалось лише заморожені продукти, але це не дуже допомогло. Також ресторатор написав, що для повноцінного запуску ресторанів потрібно 10 000 у.о. на кожну точку.

Фото: Facebook Vladimir Grigori

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

«Відновили роботу — почались перевірки»: думки ресторатора про державне регулювання бізнесу

«Після карантину не відкриємося»: засновниця бару Vinostudia повідомила про закриття проєкту

В Італії мафія скуповує заклади, які не можуть самостійно відкритись після карантину

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi