«Все буде кава!»: створено соціальний проєкт для підтримки української кавової індустрії - PostEat

пошук

«Все буде кава!»: створено соціальний проєкт для підтримки української кавової індустрії
23-04-2020 0 1417


Спільний проєкт для порятунку локальної кавової індустрії створили Storm, організатори Ukrainian Coffee Show, та SCA Ukraine. Суть проєкту полягає в тому, клієнт купує чашку кави (сертифікат) наперед, аби його улюблена кав’ярня відкрилась після карантину. Вартість чашки — 50 грн. Її можна буде використати у кав’ярнях після карантину, обмінявши на один напій на вибір: доппіо, еспресо, фільтр-каву, капучино та лате на традиційному молоці.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 

 

Задля підтримки і збереження українського кавового бізнесу, ми разом із командою @storm_coffeeshow створили проєкт «Все буде кава!». Ми хочемо аби власники кавового бізнесу, кавова спільнота, каволюби об’єдналася, щоб подолати цю кризу пліч-о-пліч. Тож давайте з нами! Суть проєкту дуже проста: клієнт купує каву наперед, аби його улюблена кав’ярня відкрилась після карантину. Вартість сертифікату — 50 грн. Їх можна буде використати у кав’ярнях після карантину, обмінявши на один напій на вибір: доппіо, еспресо, фільтр-каву, капучіно та лате на традиційному молоці. Як це працює? Клієнт переходить за посиланням http://vsebudekava.com.ua, де обирає кав’ярню та кількість чашок. Оплатити можна за допомогою картки та сервісів Apple Pay / Google Pay. Після оплати клієнт отримує на e-mail повідомлення про оплату та код свого сертифікату, який він має показати на касі для отримання кави. Вартість однієї чашки — 50 грн. В цю суму входить будь-який кавовий напій у вашому закладі. Після вирахування комісії системи (еквайринг — 2,5%), кав’ярня отримає на рахунок 48,75 грн (без урахування комісії вашої картки, якщо така є). Гроші будуть переказуватись на картковий рахунок власника кав’ярні / будь-який інший картковий рахунок щодня наприкінці банківського дня (крім вихідних та святкових днів). Для прозорості взаєморозрахунків ми будемо скидати логи надходжень в закритий чат. Перед закінченням карантину ми відправимо вам повний список сертифікатів для прийняття, а також звірку взаєморозрахунків. Як стати учасником проєкту? Все просто: треба підписати договір та заповнити гугл форму за посиланням: https://forms.gle/oAZ3TRDeVh3BVYcF7 Активне посилання у першому комментарі FORGET ABOUT QUARANTINE — MAKE COFFEE BETTER!

Публикация от SCA Ukraine (@sca.ukraine)

Механіка взаємодії у соціальному проєкті:

  • Клієнт переходить за посиланням, де обирає кав’ярню та кількість чашок.
  • Оплатити можна за допомогою картки та сервісів Apple Pay / Google Pay.
  • Після оплати клієнт отримує на e-mail повідомлення про оплату та код свого сертифікату, який він має показати на касі для отримання кави.
  • Вартість однієї чашки — 50 грн. В цю суму входить доппіо, еспресо, фільтр-каву, капучіно та лате на традиційному молоці у вашому закладі. Після вирахування комісії системи (еквайринг — 2,5%), кав’ярня отримає на рахунок 48,75 грн (без урахування комісії вашої картки, якщо така є).
  • Гроші будуть переказуватись на картковий рахунок власника кав’ярні / будь-який інший картковий рахунок щодня наприкінці банківського дня (крім вихідних та святкових днів).
  • Для прозорості взаєморозрахунків організатори будуть скидати логи надходжень в закритий чат.
  • Перед закінченням карантину організатори відправлять вам повний список сертифікатів для прийняття, а також звірку взаєморозрахунків.

Щоб стати учасником проєкту, треба підписати договір та заповнити онлайн-форму за посиланням.

Ця стаття написана завдяки донейтам на Patreon. Підтримай нас, щоб читати нові матеріали!

Читайте також:

Кавовий експерт Fozzy Group Євген Горбань запускаю ініціативу щодо пошуку роботи

«Досконала» кавомолка зібрала на Kickstarter втричі більше потрібної суми

Дослідження: кава поліпшує спортивні досягнення

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi