Хоакін Фенікс закликає всіх стати веганами - PostEat

пошук

Хоакін Фенікс закликає всіх стати веганами
22-10-2021 0 632


Активіст і актор “Джокера” Хоакін Фенікс об’єднав зусилля з PETA у кампанії «Ми всі тварини», метою якої є заохочення людей стати веганами. Про це повідомляє PETA.

Кампанія Хоакіна також заохочує всіх «жити веганським шляхом» і допомагає «покінчити з видоїзмом», що подібно до сексизму, расизму та інших форм дискримінації — є гнітючою вірою, яка пропагує ідею, що всі інші види тварин поступаються людям.

«Коли ми дивимось на світ очима іншої тварини, ми бачимо, що всередині ми всі однакові й що ми всі заслуговуємо на те, щоб жити вільними від страждань», — каже Хоакін, який з 3-х років веган.

«Я не хочу завдавати болю іншим тваринам. Я не хочу відбирати у них немовлят, я не хочу змушувати їх перебувати в приміщенні і відгодовувати їх просто на забій», — розповідає Хоакін. «Це абсурд і варварство, і я просто не розумію, як ти міг бути свідком цього і не вплинути на це».

Приголомшлива кампанія Хоакіна отримає місце на рекламному щиті PETA в одній з найбільш відвідуваних туристичних пам’яток світу, закликаючи понад 300 тисяч відвідувачів, які щодня проходять через площу, розглянути повідомлення про «кінець видоїзму».

Фото: PETA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi