Хосе Андрес відвідав Київ та перевірив роботу складу БФ «GoodWill» - PostEat

пошук

Хосе Андрес відвідав Київ та перевірив роботу складу БФ «GoodWill»
11-08-2022 0 768


Голова World Central Kitchen Хосе Андрес відвідав виробництво Благодійного Фонду «GoodWill» у Києві, яким опікуються Тетяна Шуляк. Про це він повідомив у Instagram.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Хосе пройшовся по складу та зняв роботу волонтерів. Багатотисячна аудиторія Хосе підтримує Україну у її боротьбі, тому важливо, що голова World Central Kitchen дає можливість іншим бачити ту титанічну роботу, яку роблять волонтери «GoodWill».

“….. Понад 80 дивовижних українців працюють на цьому складі, складаючи продуктові набори… вони вже зробили понад 572 000 наборів!! Команда почала працювати тут у квітні, коли було звільнено Бучу та Ірпінь”, — розповідає Хосе Андрес.

Склад БФ один з наймасштабніших в Україні, де займаються продуктовими наборами. Його відвідують посли, політики, громадські діячі тощо. Робота складу постійно розширюється, щоб покривати все більшу кількість постраждалих регіонів.

«GoodWill» — один з найбільших фондів в Україні, який зусиллями своєї команди зміг організувати масштабне і системне постачання гуманітарної допомоги у постраждалі регіони України у партнерстві з WCK. Фонд здійснює закупівлю та постачання гарячої їжі від ресторанів; закупівлю та формування продуктових наборів,  а далі логістична команда GoodWill  доставляє зазначену домогу по регіонам.

Діяльність волонтерів «GoodWill» тепер покриває не Київ, міста і селища Київської області, а також населені пункти інших областей, де потрібна гуманітарна допомога.

Додамо, що неприбуткова організація World Central Kitchen працює для забезпечення людей їжею у зонах стихійного лиха та військових дій. Сьогодні WCK в особі її керівника, допомагає Україні фінансуванням, це неймовірно важлива допомога зараз. Ця підтримка рятує тисячі людей по всій Україні. 

Організацію у 2010 році заснував іспансько-американський шеф Хосе Андрес, тоді організація забезпечила їжею жертв землетрусу в Гаїті. 

Фото: Facebook José Andrés; Facebook WasGood 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi