пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Данський шеф-кухар обробив диких качок воском, щоб віддерти все дрібне пір’я. Про це він повідомив у своєму Instagram.
View this post on Instagram
На відео видно, що дикі качки вкриті повністю воском. Це зроблено для того, щоб видалити пір’я. Рене Редзепі доводить, що цей метод є дієвим, адже на відео можна побачити, що під час видалення воску забираються всі дрібненькі пір’їнки.
Читайте також: Шеф-кухар Рене Редзепі емоційно виступив на The World’s 50 Best Restaurants 2021.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi