Євген Клопотенко зрозумів, від кого у нього з'явилось бажання вирощувати на землі - PostEat

пошук

Євген Клопотенко зрозумів, від кого у нього з'явилось бажання вирощувати на землі
03-08-2022 0 487


Український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, що був на вихідних у батьків. Вони насадили на городі багато чого, а тепер передають йому пакунки з різними продуктами. Про це він написав у Facebook.

“На вихідних був у батьків, а вони у мене кайф. Такі прям, не можу. Насадили на городі багато чого, воно вродило, тато дуже гордо ходить по землі. Кожного разу сміюся від цією милоти, коли батьки передають мені пакунки з різними продуктами. Кажуть, що це у мої ресторани. Тепер ото дивлюся на ті сливи та думаю, що робити. Взагалі, я тепер зрозумів, звідки у мене це бажання до землі. Бо я ж теж хочу вирощувати і ходити між рослинками, але у масштабах ферми, яка хоч трохи зможе допомагати країні з харчовим забезпеченням”, — розповідає Клопотенко.

За його словами, бажання вирощувати на землі у нього з’явилось від його батьків. 

“Просто подивіться на те, що вони навирощували: кале, персик, лохина, карасі (звичайні, ті, що у воді, хоч мені і шкода, що карасів не можна вирощувати на деревах), сливи, заячі мордочки яблука, малина, картопля, цибуля шекспір, базилік, томати, перець, черешні, груші, ліщина, японська вишня, абрикоси, дикороси, тархун, гливи, морква, часник, огірки, кавуни, диня, кабачки, цукіні, глід”, — додає український шеф-кухар. 

Батьки — справжній приклад для нього. Клопотенко сподівається, що вони трохи надихнули і вас.

Фото: Facebook Євген Клопотенко 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi