Юлія Аврора Огородник запустила telegram-канал «Модерна Спіжарка» про гастрономічні події України і світу - PostEat

пошук

Юлія Аврора Огородник запустила telegram-канал «Модерна Спіжарка» про гастрономічні події України і світу
04-12-2020 0 1732


На каналі «Модерна Спіжарка» гастроентузіастка Юлія Аврора Огородник ділиться новинами про шефів, ресторани, посиланнями й роздумами про світ гастрономії. Слово «спіжарка» — це галицизм, яким називають комору. Юлія Аврора пише, що її канал стане місцем, де публікуватимуться не тільки новини, але й реальні знахідки — спеції та продукти.

Перші дописи у каналі «Модерна Спіжарка» присвячені темам експериментальної шефської вечері Gelinaz, церемонії нагородження Latin America’s 50 Best Restaurants, книзі Гарольда Маꥳ On Food and Cooking: The Science and Lore of the Kitchen тощо. Також в одній з публікацій йдеться про візит у Київ андалусійського шефа Пако Моралеса.

«Думаю, що зараз багато хто піде в telegram або буде підсилювати Instagram. Якщо чесно, то Facebook вже дістав. Постійні експерименти з алгоритмами: то твої пости показують, то не показують, то у тебе 300 лайків, то взагалі 0. В умовах пандемії значення соцмереж виросло і на дискомфорт від користування тепер реагуєш гостріше. Тому вирішила спробувати нову платформу, де можу ділитись думками й новинами.

Перший досвід від роботи з telegram позитивний. Тут можна прикріпляти посилання, теги, ілюстрації. Все інтуїтивно і зрозуміло. На каналі публікуватиму новини про світові і українські гастрономічні події, новини від шефів, про їжу, ресторани, книги, посилання, мої особисті гастрономічні знахідки. Ми так довго чекали когось, хто почне ґрунтовно і глибоко вивчати гастрономічну тему. Прийшла до висновку, що треба робити це самій», — розповіла у коментарі PostEat Юлія Аврора Огородник. 

Фото: Facebook / Julia Aurora Ogorodny

Читайте також:

Кухня Галичини, як джерело кулінарного натхнення. Як пройшов майстер-клас Taste of Lviv&Galychyna

Юлія-Аврора Огородник та Маріанна Душар напишуть книгу про історію борщу

Юлия Аврора Огородник про Madrid Fusión 2020

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi