Юрій Ковриженко отримав золоту медаль від асоціації Best of Gastronomie France та Best of Gastronomie International, а також звання Golden Chef 2021 - PostEat

пошук

Юрій Ковриженко отримав золоту медаль від асоціації Best of Gastronomie France та Best of Gastronomie International, а також звання Golden Chef 2021
15-05-2021 0 1534

Автор


Юрій Ковриженко, крутий український шеф, людина, яка популяризує гастрономічний бренд України та гастродіяч, на якого будуть рівнятися молоді покоління шефів через багато років. 

Щиро пишаємося і вітаємо Юрія з отриманням відзнаки від  від французської асоціації Best of Gastronomie France та Best of Gastronomie International. 

І, власне, одразу даємо прямо тут цитату Юрія із його поста на Фейсбук: 

«Цей місяць для мене став дуже важливим.
Друга міжнародна нагорода, на цей раз золота медаль від французської асоціації Best of Gastronomie France та Best of Gastronomie International яка вже прибула у Київ, та звання Golden Chef 2021.

Дякую за довіру усьому світовому шефскому співтовариству та високу оцінку моєї роботи за останні роки.

Дякую Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine за ту роботу яку ми проводимо спільними зусиллями по популяризації української кухні в світі, деталі згодом.

Усе буде Україна 💛💙 🇺🇦

#culinarydiplomacy #ukraine #ukrainianchef #AMBASSADORSOFTASTEFORTHEGLOBALGASTRONOMY #UANews #UACuisine #UkraineNOW #AMBASSADORSOFTASTE #torkukraine #bestofgastronomie #goldenchef».

 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi