Закордоном відбудеться серія подій, щоб допомогти українським винним проєктам - PostEat

пошук

Закордоном відбудеться серія подій, щоб допомогти українським винним проєктам
09-05-2022 0 334


Шефиня Даша Малахова разом зі співвласницею винного бару Like a Local’s Євгенію Ніколайчук та Peter Grundberg вигадали серію подій, які мають на меті допомогти українським винним та супутнім проєктам отримати дуже цінні знайомства з європейськими бізнес-елітами, домовленості про підвішені продажі на майбутнє, популяризацію сфери як такої та розв’язання нагальних проблем українського виноробства.

“Так, політична ситуація досить складна, але це абсолютно не заважає мені нести ідею украінских винн в Будапешті. В нас є неймовірні українські та британські друзі, які фінансують події, є прекрасна локація, є вина, є логістика, підтримка дипломатів і є наша головна амбасадорка, жінка яка закохає в українське вино найвибагливіших”, — написала Даша Малахова у Facebook.

Під час першого закритого івенту відбудеться презентація українських вин та історії виноробства, також на гостей чекатимуть дегустаційні зони вина, крафтових сирів та делікатесів. Відбудеться знайомство з сучасною культурою України, з командою, проблемами та планами. З нашими трагедіями та перемогами. 

“Це наша перша та пілотна закрита дегустація для европейських друзів та донорів, яка пройде 11 травня, в Будапешті. 

Якщо у вас є партнерські ідеї, якщо є гості, які абсолютно мають відвідати цю подію і можуть бути корисними — прошу, пишіть в особисті, або в коментарі. 

Всю продукцію ми не беремо бескоштовно, а викуповуємо за рахунок друзів спонсорів, які вірять в українські вина та перемогу над несмаком та казенною водярою з ссср”, — додає вона.

Фото: Facebook Dasha Malakhova

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi