Жінка відкусила шматок від гамбургера і побачила людський палець - PostEat

пошук

Жінка відкусила шматок від гамбургера і побачила людський палець
20-09-2021 0 1389


Мешканка болівійського міста Санта-Круз знайшла людський палець в гамбургері, який купила в кафе. Про це повідомляє The Sun.

В ході розслідування події з’ясувалося, що жінка замовила блюдо під назвою «Чудовий гамбургер». Вона відкусила від нього шматок і побачила серед начинки палець.

«У нас є підтвердження того, що гамбургер був проданий в цьому закладі, і в ньому містилася частина пальця», — заявив віце-міністр із захисту прав споживачів Хорхе Сільва.

За попередніми даними, за два дні до цього, один з робітників, який відповідав за виготовлення м’ясного фаршу для 20 ресторанів мережі, втратив два пальці в результаті нещасного випадку. Співробітника госпіталізували в приватну лікарню.

Чоловік готував від 45 до 80 кілограмів м’яса, яке використовується для гамбургерів. Керівництво закладу заявило, що партія фаршу, яка була виготовлена в день, коли стався інцидент, була вилучена. 

Ресторан, в якому жінка знайшла палець, закрили. Сільва підкреслив, що перевірки будуть проведені в усіх 20 закладах, куди могло надійти м’ясо.

Фото: The Sun

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi