Пиво, як «Тварина емоційної підтримки» — спеціальна категорія істот, які допомагають людині пережити депресію, фобії або тривожність - PostEat

пошук

Пиво, як «Тварина емоційної підтримки» — спеціальна категорія істот, які допомагають людині пережити депресію, фобії або тривожність
23-01-2020 0 1014


47-річний Флойд Хейс з Нью-Йорка знайшов лазівку в законі та зареєстрував пиво, як «тварину», яка допомагає йому справлятись з панічними атаками. Він розраховував, що це дозволить йому без перешкод пити пиво в громадському транспорті.

Флойд використав закон про «Тварин емоційної підтримки» — спеціальної категорії істот, які допомагають людині пережити депресію, фобії або тривожність. Рекомендація та дозвіл на реєстрацію такої тварини дає психотерапевт. З такою твариною людина може їздити у громадському транспорті, брати з собою в салон літака тощо.

Бруклінець скористався тим, що закон не має обмежень по видам тварин. Флойд зайшов на сайт реєстрації та записав пиво, як «тварину емоційної підтримки» для боротьби з панічними атаками. В анкеті на реєстрацію зазначив, що «тварині» не потрібне дресирування. Згодом заявник отримав дозвіл №1085780890.


Флойд Хейс запевняє місцеві ЗМІ, що мав поїздку з келихом пива в автобусі. Але після розголосу історії його дозвіл на «тварину підтримки» було анульовано, бо заявник не має рекомендацію психотерапевта.


 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi