Зоозахисники зупинили торгівлю собачим м’ясом в Індії. Врятовано 30 000 тварин - PostEat

пошук

Зоозахисники зупинили торгівлю собачим м’ясом в Індії. Врятовано 30 000 тварин
07-07-2020 0 891


У липні уряд штату Нагаленд на сході Індії заборонив ввіз, купівлю та продаж собачого м’яса. Рішення прийнято під тиском зоозахисної групи Humane Society International (HSI), яка вимагала такої заборони з 2016 року.

В межах розслідування торгівлі собачим м’ясом активісти Humane Society International (HSI) зняли документальні кадри (Обережно! Відео за писиланням містить сцени насилля над тваринами) на місцях забою собак. З’ясувалось, що собак забивають дерев’яними палицями перед розбиранням туші. За даними зооактивістів щорічно у штаті Нагаленді забивали до 30 000 тварин.

«Страждання собак в Нагаленді вже давно кидало темну тінь на Індію. Заборона на рівні штату стала важливим кроком у викорененні бузувірської практики торгівлі собачим м’ясом в Індії. Наше розслідування виявило, що собаки гинули унаслідок жахливих смертей та найжорстокішого поводження, з яким коли-небудь зустрічались активісти HSI. Собаки, яких ми врятували від смерті мають знову навчитись довіряти людям», — сказала керівничка відділу HSI в Індії Алокпарна Сенгупта (Alokparna Sengupta).

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

The love of my life. You have no idea what you mean to me… sigh… #dogsofinstagram #rescuedog #adoptdontshop #mylove

Публикация от Alokparna Sengupta (@alokparna)

З 2011 року в Індії вже діє заборона на вживання в їжу собачого м’яса. Але ця норма фактично ігнорується в окремих штатах, де собак виловлюють на вулицях та викрадають з подвір’їв для забою та продажу собачого м’яса.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Happy #worldveterinaryday . Thank you for being there for pets and pet parents! We love you!

Публикация от Alokparna Sengupta (@alokparna)

Зараз влада штату Нагаленд займається організацією притулку для утримання врятованих собак та кампанією з пошуку собакам нових власників.

Фото: Instagram Alokparna Sengupta

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi