Локальний гастротуризм: цікаві та смачні заклади в Київській області - PostEat

пошук

Локальний гастротуризм: цікаві та смачні заклади в Київській області
30-05-2019 0 7916


Редакція PostEat шукала цікаві та смачні заклади в Київській області. Не лише в столиці можна знайти локації з цікавими концепціями та смачними стравами в меню. Ресторани Київської області пропонують клієнтам рівень обслуговування та спектр послуг, які нічим не поступаються столичним закладам. Ми підібрали для вас ресторани Київської області переважно демократичного формату, де ви можете відпочити на вихідних усією родиною або ж влаштувати святкування важливої події за містом. Де шукати цікаві та смачні заклади в Київській області, читайте в матеріалі PostEat.

Toloka кава-бар, пекарня, ресторан

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Києво-Святошинський район, м.Вишневе, вул. Європейська, 31а, центральний парк.

Бюджет: ₴₴. Закуски (79 — 235 грн); салати (95 – 165 грн); вареники handmade (75 – 95 грн); основні страви (160 – 249 грн); кава (25 – 50 грн), винна карта (пляшка) від 300 грн, побокальні пропозиції вина, Coravin – від 50 грн.

Страви: handmade вареники з телячими щічками у вершково-грибному соусі — 95 грн, пряне курча на грилі – 185 грн, філе мармурового сома зі шпинатом та соусом із чорноморських рапанів – 250 грн, фірмовий брауні з вишнею – 75 грн, штрудель з вишнею, яблуком, родзинками і абрикосом – 69 грн.

Напої: вишневий Spritz – 60 грн; віскі BenRiach 10 years – 90 грн/50 мл; вино Crianza Salva, Rioja DOC, 2011 – 70 грн/100 мл; вино «Артанія біла» Бейкуш Вайнері, Україна, 2015 – 50 грн/100 мл, капучіно на рослинному молоці – 60 грн, еспресо «1686» – 25 грн.

Деталі: кав’ярня третьої хвилі, власна пекарня зі свіжою випічкою і ресторан «панукраїнської» кухні, шеф Денис Подобед, сучасний інтер’єр в стилі лофт з елементами етніки, локальні фермерські продукти, сезонне оновлення меню, винна карта, Coravin.

Кухню Toloka в самому ресторані позиціонують «панукраїнською» по аналогії з «паназійською». В меню ви знайдете страви, що походять, наприклад, з бесарабської, єврейської, слобожанської, одеської, галицької кухонь. В основі філософії ресторану лежить правило #eatlocal. Деякі позиції в меню мають спеціальні позначки – вони приготовані з місцевих продуктів. Це курчата та лісовий мед з села Бобриця, мармуровий сом з Василькова, крафтове пиво Underwood з Білогородки, тощо. Приїжджайте та скуштуйте ці особливі страви вже сьогодні!

Бістро Пекаря

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Березівка, вул. Житомирська, 1а.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (95 – 210 грн), паста і равіолі (140 — 265 грн), салати (95 – 225 грн).

Страви: (ціни і позиції з меню ресторану в Березівці) салат з лососем та авокадо – 225 грн, чорна піца з креветками, кальмарами та мідіями – 285 грн, стейк Рібай (Америка) – 380 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: позиціонує себе як сімейний ресторан з італійським характером, аргентинським грилем і українською душею, страви з собою, доставка, пекарня, винний бутик, дитячі кімнати, майстер-класи, зони відпочинку.

«Бістро Пекаря» — це сімейний ресторан в селі Березівка. Тут стильний сучасний інтер’єр, а в меню акцент зроблений на італійську кухню. Також в «Бістро Пекаря» подають страви на аргентинському грилі. Ви можете зарезервувати столик на зручну дату та час на сайті закладу. До речі, нещодавно ще один заклад «Бістро Пекаря» відкрили у селі Нові Петрівці – тепер ви зможете насолодитися красою природи Національного парку «Межигір’я» і смачно поїсти в ресторані, розташованому за 500 метрів від нього.

Радіо Тбілісі / #radiotbilisi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Стоянка, вул. Лісна, 1/1.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (54 – 144 грн), перші страви (64 – 89 грн), десерти (35 – 82 грн).

Страви: чашушулі ріке – 110 грн, каре баранини – 94 грн/ 100 г, лобіо по-столичному – 89 грн, харчо – 78 грн.

Напої: чача шато мухрані – 125 грн, апельсиновий фреш – 75 грн, домашній лимонад – 45 грн, молочний коктейль – 65 грн.

Деталі: другий заклад (перший – у Києві на Дмитрівській), грузинська кухня, вина Грузії, чача, сніданки,

Хочете спробувати смачну грузинську кухню? Приїжджайте до нового закладу «Радіо Тбілісі / #radiotbilisi» у Стоянці, бо тут приймають гостей з тією ж гостинністю, що й в локації на Дмитрівській. В меню «Радіо Тбілісі» є страви з відміткою «по-тбіліськи» — їх варто скуштувати у першу чергу.

Yellow Plane

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 57-й кілометр траси Київ — Житомир.

Бюджет: ₴₴. Салати (74 — 132 грн), основні страви (75 — 210 грн), десерти (45 — 115 грн).

Страви: куряче філе на грилі – 158 грн, паштет з курячої печінки – 92 грн, вершковий суп з лососем – 130 грн, овочі гриль – 90 грн.

Напої: еспресо — 25 грн, м’ятний чай — 40 грн, яблучний фреш — 25 грн, узвар — 25 грн.

Деталі: ресторанно-розважальний комплекс з EV charge (зарядка електромобіля), міні-готель, мийка машин, банкети і фуршети, можна провести семінар або тренінг, резерв столів, працює цілодобово, авіасимулятор і гонки.

Особливість закладу Yellow Plane полягає не лише в смачних стравах, які з любов’ю готують кухарі. Ви знайдете тут такі корисні фішки, як EV charge (зарядка для автомобіля). Також тут є авіасимулятор – чому б не уявити себе пілотом, котрий мчить крізь хмари? Заклад працює цілодобово — заїжджайте в будь-який час.

«Бабушкин Сад»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Мрія, вул. Садова, 2

Бюджет: ₴. Холодні закуски (60 — 210 грн), салати (65 – 180 грн), десерти (25 – 90 грн).

Страви: бефстроганов з картопляним пюре – 140 грн, дорадо-гриль – 110 грн, спагеті з морепродуктами – 160 грн, вареники з вишнею – 70 грн.

Напої: мохіто – 115 грн, узвар – 25 грн, обліпиховий лимонад – 45 грн.

Деталі: заміський комплекс, ресторан на території, котеджі, спа-процедури, банкетні, корпоративні, весільні зони активностей, парк для прогулянок, розважальна зона, альтанки біля ставка, дерев’яні альтанки біля фонтанів, спортивні майданчики, тенісні корти і футбольне поле, зони барбекю, активності для дітей.

«Бабушкин Сад» — це локація у передмісті Києва, яка підійде для будь-якого випадку — святкування пам’ятної події, побачення чи просто комфортного відпочинку у вихідні. Тут ви можете смачно поїсти, зіграти в теніс чи помилуватися мальовничою природою, сидячи в одній із альтанок. До речі, вже цієї п’ятниці у закладі відкриють літній басейн – має сенс запланувати поїздку до ресторану найближчого вікенду.

Toscana Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: м. Буча, вул. Т. Шевченка, 2г.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (82 – 367 грн), домашня паста й ризото (184 – 347 грн), десерти (59 – 148 грн).

Страви: молоде курча по-тосканськи – 328 грн, піца «4 сири» — 254 грн, салат зі свіжих овочів з козячим сиром – 180 грн, сирні антипасті – 327 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан належить до сім’ї ресторанів La Famiglia, заміський ресторан тосканської кухні з великою терасою в сосновому лісі, відкритим грилем і окремим майданчиком для дітей, фонтан, аніматори для дітей, тосканські спеціалітети в меню, сири та ковбаси з Тоскани.

Toscana Grill — це заміський ресторан тосканської кухні з великою терасою в сосновому лісі, відкритим грилем і окремим майданчиком для дітей. Сюди зручно приїжджати всією сім’єю – поки дорослі смакуватимуть тосканські спеціалітети, діти зможуть розважитися з аніматорами. Заклад підійде і для банкетів – на просторій території можна організувати фуршет, весільне застілля чи святкування дня народження.

Фото: Facebook Toloka кава-бар, пекарня, ресторан, Бістро Пекаря, Радіо Тбілісі / #radiotbilisi, Yellow Plane, «Бабушкин Сад», Toscana Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi