Ресторани, які відкрили літні тераси: локації в центрі міста. Частина 1 - PostEat

пошук

Ресторани, які відкрили літні тераси: локації в центрі міста. Частина 1
19-05-2020 0 108


Літні тераси ресторанів в центрі Києва шукала редакція PostEat. Улюблені роли, хрустка піца, соковиті бургери та сезонні страви зі спаржі вже можна смакувати на затишних літніх терасах столичних ресторанів. Ми продовжуємо розповідати вам про ресторани в різних районах Києва, які відкрили вже літні тераси та готові зустрічати вас, дотримуючись усіх правил безпеки (з повним переліком правил можна ознайомитись тут). Ви вже знаєте, які тераси працюють на Русанівці та Березняках, на Позняках, на Печерську та на Оболоні — і ось на черзі перша частина літніх терас в центрі Києва.

Fish&Pussycat Sushi Bar

Де: вул. Басейна, 5Б

Бюджет: ₴₴₴. Закуски і салати (142–355 грн), роли (295–395 грн), поке (275 грн).

Страви: слайс свіжого тунця, трюфельний понзу, крем авокадо-васабі – 239 грн, японський чізкейк з кокосовим соусом – 195 грн, кранч рол з лососем і креветками темпура – 395 грн, поке з вугрем, авокадо та горіховим соусом – 275 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, трав’яний чай – 65 грн, лимонад груша-бергамот – 89 грн, матча шейк – 155 грн.

Деталі: каліфорнійський суші-бар, проєкт команди Ігоря Сухомлина (Mimosa Brooklyn Pizza), сніданки по буднях з 09:00 до 12:00 (у вихідні до 15:00), літня тераса європейського типу, винна карта, японське пиво, кава на рослинному молоці, pets friendly.

Fish&Pussycat Sushi Bar — перший в країні ресторан з концепцією «каліфорнійських суші», які давно популярні за океаном. В меню — роли з рибними і морськими делікатесами, рибні та вегетаріанські японські закуски, а також м’ясні та рибні страви в хоспері. У винній карті закладу понад 40 позицій з кращих світових регіонів виноробства. Резервуйте столик на стильній літній терасі та насолоджуйтесь моментом. Резервувати столик на терасі можна за номером телефону +380667126164. Також страви можна замовити із собою або доставкою на таксі.

Жизнь Замечательных Людей

Де: вул. Велика Васильківська, 36

Бюджет: ₴₴. Спочатку (80–317 грн), завжди (209–365 грн), після (249–273 грн).

Страви: хумус з капонатою та авокадо – 225 грн, не рамен не фо на міцному м’ясному бульйоні – 179 грн, хойсін бургер – 209 грн, курочка масала на грилі – 249 грн.

Напої: коктейль French 75 – 198 грн, Basil Beauty – 188 грн.

Деталі: група ресторанів First Line Group, авторська кухня, бренд-шеф Володимир Ташаєв, частково відкрита кухня, коктейльна карта, літня тераса, резерв столів, формат take away.

«ЖЗЛ» — концептуальний ресторан від мережі закладів First Line Group у центрі міста. В закладі стильний сучасний інтер’єр, контактна барна стійка і велика коктейльна карта, а також відкрита кухня. Шеф-кухарем закладу є Володимир Ташаєв. У «ЖЗЛ» приходять за смачними сніданками, неповторною атмосферою і бесідами за келихом вина — резервувати столик на літній терасі можна за номером телефону +380503933636. Також можна замовити страви і напівфабрикати додому.

Très Français — очень по-французски

Де: вул. Костьольна, 3

Бюджет: ₴₴. Салати (168–268 грн), супи (95–330 грн), страви з риби (185–369 грн).

Страви: пікнік «Прованський сніданок» – 365/435 грн, нісуаз класичний – 198 грн, равлики по-бургундськи з часником та зеленню – 186 грн, жабки по-провансальськи з томатами, часником та зеленню – 369 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: розташований в центрі Києва, належить до сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторан регіональної французької кухні, сирна лавка, сніданки, літні ярмарки, доросла і дитяча кулінарні школи, формат take away, доставка.

Très Français — заклад французької кухні, який входить до сім’ї ресторанів Famille Très Français. В ресторані ви можете спробувати традиційні страви регіональної кухні, а також придбати для домашнього столу цікаві позиції з сирної лавки. Зараз в Très Français триває сезон прованських пікніків, завдяки яким ви можете поснідати з рожевим вином, скуштувати овочеву запіканку та лавандове крем-брюле і розділити з родиною великий шоколадний кекс. Зарезервувати столик на терасі або замовити доставку страв можна за номером телефону +380735266087.

Мокрі вуса. Український паб

Де: бульвар Тараса Шевченка, 1

Бюджет: ₴₴. Салати (79–169 грн), холодні закуски (79–239 грн), основні страви (119–299 грн).

Страви: дошка «Мокрі вуса» – 899 грн, салат із курячої печінки під ягідним соусом марі брізар – 109 грн, ковбаски с гарбузом та орзо – 169 грн, бургер із халумі – 149 грн.

Напої: Bohemian Lager – 79 грн/0,5 л, O’Hara’s Irish Stout – 95 грн/0,5 л, Damm Lemon – 85 грн/0,5 л.

Деталі: український паб, ресторанний проєкт Fozzy Group, кілька зал, концептуальний інтер’єр, 20 кранів з пивом, літній майданчик, резерв столів.

«Мокрі вуса» — український паб на початку бульвару Шевченка. На двох десятках кранів у пабі представлене українське пиво від пивоварень Varvar Brew, «Театр Пива «Правда», «Дідько», а також пиво від чеських, іспанських, бельгійських та інших пивоварень світу. Меню в «Мокрих вусах» доволі різноманітне та складається з цікавих закусок до пива і страв європейської кухні.

Under Wonder

Де: вул. Велика Васильківська, 21

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (38–386 грн), салати (112–396 грн), паста і ризото (176–398 грн).

Страви: вітело тонато – 178 грн, равіолі неро з лососем – 198 грн, філе скандинавської форелі з морквяно-апельсиновим пюре – 378 грн, салат з хамоном і полуницею під медово-гірчичним соусом з сиром фета та мигдалевими пластівцями – 98 грн.

Напої: американо – 38 грн, матча лате – 70 грн, лимонад грушевий – 76 грн, коктейль Negroni – 180 грн.

Деталі: страви італійської кухні, працює цілодобово, сніданки, ланчі по буднях з 12:00 до 17:00, змістовна винна карта, формат take away, резерв столів, оригінальний інтер’єр, літня тераса.

В ресторані класичної та авторської італійської кухні Under Wonder гості можуть поживно поснідати, пообідати в приємній компанії та провести романтичну вечерю. Затишний інтер’єр і красиві подачі страв створені спеціально для того, щоб надихати гостей в будь-який час доби. В основному меню – закуски, салати, паста, ризото, страви з риби та морепродуктів, карпачо, севіче, страви з м’яса та птиці, супи та десерти. Резерв столикі на терасі за номером телефону +380982034394.

The Burger

Де: вул. Велика Васильківська, 5

Бюджет: ₴₴. Закуски (110–170 грн), салати (130–250 грн), бургери (160–350 грн).

Страви: бургер Colorado – 340 грн, кесадилья з куркою – 210 грн, міні-бурітос з куркою – 120 грн, картопляно-сирний суп – 90 грн.

Напої: еспресо – 40 грн, пряний гарбузовий лате – 90 грн, раф кава з апельсиновим щербетом – 90 грн, капуоранж – 80 грн.

Деталі: бургер-барів в центрі Києва, класичні та авторські бургери, змістовна барна карта, працює цілодобово, сніданки, вегетаріанський бургер, парковка, резерв столів.

The Burger — популярний гриль-бар в центрі Києва, який приймає і годує гостей цілодобово. The Burger відкрився на піку популярності американських бургерних в столиці і відразу привернув до себе увагу київських гурманів. В меню представлено 15 авторських бургерів, названих на честь деяких штатів Америки, включаючи бургер для дітей.

Фото: Facebook Fish&Pussycat Sushi Bar, Жизнь Замечательных Людей, Très Français, Мокрі вуса, Under Wonder, The Burger.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi