Три українські ресторани потрапили у шорт-лист Restaurant & Bar Design Awards: «NĂM», «Spicy NoSpicy» та «Frebule» - PostEat

пошук

Три українські ресторани потрапили у шорт-лист Restaurant & Bar Design Awards: «NĂM», «Spicy NoSpicy» та «Frebule»
20-06-2019 0 3854


19 червня Restaurant & Bar Design Awards оголосили список номінантів на премію. До шорт-листа категорії «Найкращий європейський ресторан» потрапили одразу 3 українських заклади: київські ресторани «NĂM» і «Spicy NoSpicy» від дизайн студії «YOD Design Lab» та одеський «Frebule» від дизайн студії Belenko. 

The Restaurant & Bar Design Awards —  щорічна міжнародна премія, започаткована у 2008 році в Об’єднаному Королівстві Великобританії та присвячена дизайну гастрономічних просторів. Щороку The Restaurant & Bar Design Awards визначає двох переможців в номінації «Найкращий бар» і «Найкращий ресторан». Кількість переможців додаткової категорії змінюється щороку. У 2009-2010 роках премія стала міжнародною, були додані ще 2 категорії — International Restaurant та International Bar. Нагороди також мають декілька підкатегорій.

Цього року церемонія нагородження відбудеться 3 жовтня. За перемогу в номінації «Найкращий європейський ресторан» будуть змагатися три українських заклади. 

Ресторан «NĂM»

Де: Київ, вул. Велика Васильківська, 48

Хто розробляв дизайн:  YOD Design Lab

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Ресторан «Spicy NoSpicy»

Де: Київ, вул. Велика Васильківська, 114

Хто розробляв дизайн:  YOD Design Lab

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Ресторан «Frebule»

Де: Одеса, вул. Канатна, 27/1

Хто розробляв дизайн: Belenko Studio

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Серед цьогорічних номінантів у категорії «Найкращий європейський ресторан» також — культовий копенгагенський ресторан «Nomа» шеф-кухаря Рене Редзепі, міський ринок у Валенсії «Mercado San Valero» та інші.

Нагадаємо, дизайн-проекти студії «YOD Design Lab» вже номінувалися на премію «Restaurant & Bar Design Awards». У 2017 році такими закладами були «BAO • Modern Chinese Cuisine» у Києві та бургерна «Shade Burger» у Полтаві. Тоді «Shade Burger» став переможцем у категорії «Найкращий європейський ресторан».

У 2018 до списку премії також потрапили два проекти студії — одеський ресторан «Pesce al Forno» (Риба у вогні) та ресторан «Sazha» в Сумах. А у 2019 «YOD Design Lab» стали переможцями міжнродного конкурсу «Interior Design Competition» за дизайн ресторану «NĂM».

Фото: Belenko StudioYOD Design Lab

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi