пошук
eatcoins
240
немного о себе
пошук
eatcoins
240
немного о себе
Березовенко Олена
elena-stepanenko
Редактор
Киев,
украина
Дата рождения:
Пол: Женский
Группа: Редактор
Дата регистрации: 10/07/2018 7:12
Последнее посещение: 26/11/2024 12:38
Количество публикаций: 2999
Добавил отзывов: 1
Сирна експертка, колумністка і авторка PostEat
Сирна експертка ProCheese, засновниця ProCheese Академії, співзасновниця фестивалю сирного мистецтва ProCheese Awards, суддя міжнародного сирного конкурсу World Cheese Awards
ProCheese Академія — перша в Україні сирна Академія, що готує сирних професіоналів — чизмонгерів та сирних сомельє та акредитована Mons Formation – французьким центром професійного розвитку по афінажу та продажу молочних продуктів.
Всі статті Оксани Чернової
Сир та вино: 4 поєднання по-італійськи
Сир – це не лише про звичні канапки, доповнення до пасти чи нарізка до вина. Його можна поєднувати з різноманітними, навіть дещо неочікуваними акомпанементами. Оксана Чернова, як амбасадорка сирної культури, вважає, що нові сирні смаки має відкрити для себе кожен.
08-06-2023
Правила сирних поєднань: поради від експертки 01-06-202320 5093
Сирний пейринг — це мистецтво поєднання різних сирів з іншими продуктами чи напоями, які сприяють зміцненню їхнього смаку та створенню неповторних гастрономічних відчуттів. Це дослідження взаємодії ароматів, текстур і смаків, що дозволяє розкрити потенціал кожного сиру повною мірою.
01-06-2023
Пармезан чи Парміджано? І до чого тут шампанське?
Парміджано Реджано — твердий італійський сир, який виготовляється з коровʼячого молока. Він має захист за походженням Denominazione di Origine Protetta (DOP). Тільки твердий сир, виготовлений в одній з провінцій області його виробництва, що відповідає суворим вимогам якості, отримує маркування DOP.
17-04-2023
Сирний пейринг: з чим та як поєднувати сири для гастрономічного задоволення. Частина 2
Секретами пейрингу продовжує ділитись Оксана Чернова — сирна експертка ProCheese, засновниця ProCheese Академії, суддя міжнародного сирного конкурсу World Cheese Awards.
14-03-2023
Сирний пейринг: з чим та як поєднувати сири для гастрономічного задоволення
Секретами сирного пейрингу ділиться Оксана Чернова, сирна експертка ProCheese, засновниця ProCheese Академії, суддя міжнародного сирного конкурсу World Cheese Awards.
02-03-2023
World Cheese Awards їде в Україну
Команда ProCheese компанії Ardis group та переможці національного конкурсу ProCheese Awards 2021 відвідали міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards, який пройшов 3 листопада в Іспанії, місті Ов'єдо.
22-11-2021
Теплі сирні рецепти для холодних вечорів: раклет і фондю
Своїм досвідом приготування страв із сиром, які зігріють будь-який вечір, ділиться Оксана Чернова, сирна експертка ProCheese, співзасновниця ProCheese Awards, суддя міжнародного конкурсу World Cheese Awards.
26-10-2021
Три літніх коктейлі до сиру від сирної експертки Оксани Чернової
Що може бути кращим, ніж насолода прохолодним яскравим смаком тропічного коктейлю? Потрібну атмосферу можна створити навіть вдома і мова сьогодні піде про коктейлі у поєднанні із сиром. Оксана Чернова ділиться кращими поєднаннями алкогольних напоїв та сиру.
21-07-2021
Французи побили рекорд Гіннесса - найбільший сирний стіл в світі
3 червня у французькому місті Тур на міжнародній виставці сиру Mondial du Fromage 2019 зафіксували новий рекорд – найбільша кількість видів сиру на плато.
10-06-2019
Подивіться, наскільки це смачно!
У Норвегії пройшов 30-й світовий конкурс крафтових сирів World Cheese Awards, куди сировари з усього світу везуть свої унікальні сирні новинки. Цього року було представлено близько 3500 тисяч видів з усіх куточків планети, і мені вдалося побувати там і спробувати деякі з них.
15-11-2018
Як зв'язатись з Оксаною Черновою та ProCheese Академією
+38 067 465 02 21
support@procheese.com.ua
Facebook | Instagram