немного о себе
Сирна експертка ProCheese, засновниця ProCheese Академії, співзасновниця фестивалю сирного мистецтва ProCheese Awards, суддя міжнародного сирного конкурсу World Cheese Awards.
Чернова Оксана
oksana-chernova
,
украина
Дата рождения:
Пол:
Группа:
Автор
Дата регистрации:
15/11/2018 8:49
Последнее посещение:
01/01/1970 3:00
Количество публикаций:
45
Добавил отзывов:
0
Cуддя міжнародного конкурсу World Cheese Awards від України, дослідниця сирної культури, яка спробувала 500+ сирів, засновниця і сирна експертка в ProCheese Academy. ProCheese Академія — перша в Україні сирна Академія, що готує сирних професіоналів — чизмонгерів та сирних сомельє та акредитована Mons Formation – французьким центром професійного розвитку по афінажу та продажу молочних продуктів.
- 2012 – Institute Paul Bocuse, базовий курс французької кухні
- 2013 – Institute ICIF, Italian culinary institute for Foreigners
- 2016 – навчальний курс по сирознавству, cheese customazing та пакуванню від німецького виробника Bergader та нідерландського Uniekaas
- 2017 – інтенсивний курс навчання у французькій академії The Academie Opus Caseus з афінажу сирів для сирних знавців
- 2018 – фундаментальний курс «Сирний експерт та аффінаж сирів» у французькій Академії Mons
- 2018 – отримання сертифікату і ліцензії на викладання оригінального курсу «Сирознавець» від французької Академії.
Колонка Оксани Чернової на PostEat - це розширення кулінарних горизонтів, вдосконалення знаннь про сири. Покращення кулінарних навичок, завдяки детальним порадам і інструкціям від експертки. Це інсайдерська інформація про міжнародні та укрїнські сирні конкурси, про найкращі сири, про процеси виробництва, зберігання та способи споживання, що допомагає краще розуміти і цінувати продукт. І також це культурна обізнаність, яка дає можливість знайомитися з культурою і традиціями різних країн через призму сирів, що розширює світогляд та знання про різні кулінарні спадщини. Ці знання дозволяють робити усвідомлений вибір при покупці сиру.
Наша спільна мета з Оксаною Черновою, в рамках цієї рубрики, сприяти розвитку кулінарної культури, підвищувати обізнаність наших читачів про якісні продукти та підтримувати взаємодію між виробниками і споживачами.
Публікації Оксани Чернової - ваш путівник у світ сиру та сирної галузі України та світу:
- Копчений сир: закуска до пива чи делікатес?
- Гастрономічні вечори — маркетинговий скарб для HoReCa та ритейлу
- Які сири спробувати на Львівському ярмарку смаку: поради експертки
- Який він, свіжий сир: як виготовляють, зберігають та з чим поєднують
- Сир. Гриль. Травень: поради експертки для пікніку
- Сирна класифікація: світові підходи та гастрономічні відкриття
- Сир під час посту можна: головне знайти альтернативи
- Чому сирна тарілка не продається: причини та рішення
- 24 січня відбудеться вебінар «Тренди сирного світу: виклики та тенденції 2024»
- Чизрайтер: маловідома професія сирної галузі
- Фруктово-сирні поєднання на святковому столі
- Jingle Cheese: як поєднати міцні напої та сир?
- Українські сири, що завоювали серця міжнародних суддів
- Чергова перемога сирної галузі — українські сири отримали нагороди на World Cheese Awards
- 13 нагород для України на World Cheese Awards 2023
- 23 українських сири на World Cheese Awards 2023
- Український сир вразив італійських гурманів
- Пиво та сир: нові осінні поєднання
- Смаки Франції: відкриваємо таємниці сиру Морб'є
- Українські сири продовжать підкорювати світ на World Cheese Awards 2023
- Україна вперше на конкурсі на кращого чизмонгера світу
- Тренд на рожевий: чотири pink-коктейлі, що смакують із сиром
- Сир та лимонади: свіжі літні поєднання
- Сир та вино: 4 поєднання по-італійськи
- Правила сирних поєднань: поради від експертки
- Пармезан чи Парміджано? І до чого тут шампанське?
- Сирний пейринг: з чим та як поєднувати сири для гастрономічного задоволення. Частина 2
- Сирний пейринг: з чим та як поєднувати сири для гастрономічного задоволення
- Історії сирних переможців: «Це найважливіша перемога в моєму житті», — Наталія Пальчак, «Станіславська сироварня»
- Історії сирних переможців: українські сировари, які підкорили світ. Частина 1
- Український сир презентували в Лондоні
- Сирний тріумф України на World Cheese Awards 2022: 13 українських сирів отримали нагороду
- Українські сири на World Cheese Awards: freedom tastes great
- Пейрінг сирів з сезонними грибами: розповідає експертка
- World Cheese Awards їде в Україну
- Сирний світ: як проходив конкурс Mondial du Fromage у Франції?
- Уся правда про смак і аромат
- Три літніх коктейлі до сиру від сирної експертки Оксани Чернової
- Обрано сир, який представлятиме Україну на міжнародному конкурсі World Cheese Awards
- Український сир візьме участь в Міжнародному сирному конкурсі World Cheese Awards 2021
- Сирне різноманіття: 3 варіанти подачі сиру фета
- Моосбахер — незвичний сир, що варто скуштувати
- Вперше: українка стала суддею світового конкурсу сирів
- Французи побили рекорд Гіннесса - найбільший сирний стіл в світі
- Посмотрите, как это вкусно!