Профиль пользователя - PostEat

пошук

Профиль пользователя


eatcoins

0


немного о себе

Сирна експертка ProCheese, засновниця ProCheese Академії, співзасновниця фестивалю сирного мистецтва ProCheese Awards, суддя міжнародного сирного конкурсу World Cheese Awards.


oksana-chernovaya

,
украина


Дата рождения:

Пол:

Группа: Автор


Дата регистрации: 15/11/2018 8:49

Последнее посещение: 01/01/1970 3:00


Количество публикаций: 7

Добавил отзывов: 0последний



Cуддя міжнародного конкурсу World Cheese Awards від України, дослідниця сирної культури, яка спробувала 500+ сирів, засновниця і сирна експертка в ProCheese Academy.  ProCheese Академія — перша в Україні сирна Академія, що готує сирних професіоналів — чизмонгерів та сирних сомельє та акредитована Mons Formation – французьким центром професійного розвитку по афінажу та продажу молочних продуктів.

  • 2012 – Institute Paul Bocuse, базовий курс французької кухні
  • 2013 – Institute ICIF, Italian culinary institute for Foreigners
  • 2016 – навчальний курс по сирознавству, cheese customazing та пакуванню від німецького виробника Bergader та нідерландського Uniekaas
  • 2017 – інтенсивний курс навчання у французькій академії The Academie Opus Caseus з афінажу сирів для сирних знавців
  • 2018 – фундаментальний курс «Сирний експерт та аффінаж сирів» у французькій Академії Mons
  • 2018 – отримання сертифікату і ліцензії на викладання оригінального курсу «Сирознавець» від французької Академії.

Колонка Оксани Чернової на PostEat - це розширення кулінарних горизонтів, вдосконалення знаннь про сири. Покращення кулінарних навичок, завдяки детальним порадам і  інструкціям від експертки. Це інсайдерська інформація про міжнародні та укрїнські сирні конкурси, про найкращі сири, про процеси виробництва, зберігання та способи споживання, що допомагає краще розуміти і цінувати продукт. І також це культурна обізнаність, яка дає можливість знайомитися з культурою і традиціями різних країн через призму сирів, що розширює світогляд та знання про різні кулінарні спадщини. Ці знання дозволяють робити усвідомлений вибір при покупці сиру. 

Наша спільна мета з Оксаною Черновою, в рамках цієї рубрики, сприяти розвитку кулінарної культури, підвищувати обізнаність наших читачів про якісні продукти та підтримувати взаємодію між виробниками і споживачами.

 

Публікації Оксани Чернової - ваш путівник у світ сиру та сирної галузі України та світу: 

  1. Копчений сир: закуска до пива чи делікатес?
  2. Гастрономічні вечори — маркетинговий скарб для HoReCa та ритейлу 
  3. Які сири спробувати на Львівському ярмарку смаку: поради експертки
  4. Який він, свіжий сир: як виготовляють, зберігають та з чим поєднують
  5. Сир. Гриль. Травень: поради експертки для пікніку
  6. Сирна класифікація: світові підходи та гастрономічні відкриття
  7. Сир під час посту можна: головне знайти альтернативи
  8. Чому сирна тарілка не продається: причини та рішення
  9. 24 січня відбудеться вебінар «Тренди сирного світу: виклики та тенденції 2024»
  10. Чизрайтер: маловідома професія сирної галузі
  11. Фруктово-сирні поєднання на святковому столі
  12. Jingle Cheese: як поєднати міцні напої та сир?
  13. Українські сири, що завоювали серця міжнародних суддів
  14. Чергова перемога сирної галузі — українські сири отримали нагороди на World Cheese Awards
  15. 13 нагород для України на World Cheese Awards 2023
  16. 23 українських сири на World Cheese Awards 2023
  17. Український сир вразив італійських гурманів
  18. Пиво та сир: нові осінні поєднання
  19. Смаки Франції: відкриваємо таємниці сиру Морб'є
  20. Українські сири продовжать підкорювати світ на World Cheese Awards 2023
  21. Україна вперше на конкурсі на кращого чизмонгера світу
  22. Тренд на рожевий: чотири pink-коктейлі, що смакують із сиром
  23. Сир та лимонади: свіжі літні поєднання
  24. Сир та вино: 4 поєднання по-італійськи
  25. Правила сирних поєднань: поради від експертки
  26. Пармезан чи Парміджано? І до чого тут шампанське?
  27. Сирний пейринг: з чим та як поєднувати сири для гастрономічного задоволення. Частина 2
  28. Сирний пейринг: з чим та як поєднувати сири для гастрономічного задоволення
  29. Історії сирних переможців: «Це найважливіша перемога в моєму житті», — Наталія Пальчак, «Станіславська сироварня»
  30. Історії сирних переможців: українські сировари, які підкорили світ. Частина 1
  31. Український сир презентували в Лондоні
  32. Сирний тріумф України на World Cheese Awards 2022: 13 українських сирів отримали нагороду
  33. Українські сири на World Cheese Awards: freedom tastes great
  34. Пейрінг сирів з сезонними грибами: розповідає експертка
  35. World Cheese Awards їде в Україну
  36. Сирний світ: як проходив конкурс Mondial du Fromage у Франції?
  37. Уся правда про смак і аромат
  38. Три літніх коктейлі до сиру від сирної експертки Оксани Чернової
  39. Обрано сир, який представлятиме Україну на міжнародному конкурсі World Cheese Awards
  40. Український сир візьме участь в Міжнародному сирному конкурсі World Cheese Awards 2021
  41. Сирне різноманіття: 3 варіанти подачі сиру фета
  42. Моосбахер — незвичний сир, що варто скуштувати 
  43. Вперше: українка стала суддею світового конкурсу сирів 
  44. Французи побили рекорд Гіннесса - найбільший сирний стіл в світі
  45. Посмотрите, как это вкусно!