немного о себе
Я - поціновувачка їжі та засновниця як технологічних, так і традиційних бізнесів у сфері виробництва їжі та гостинності.
У 2018 році заснувала Yeastivna Cultura - першого виробника ферментованих продуктів (комбуча, кімчі тощо) в Україні. Yeastivna Cultura швидко стала найінноваційнішим виробником ферментованих продуктів в Україні, що реалізовувалась у мережі Good Wine та Сільпо.
Прокоф'єва Анна
anna-prokofyeva
,
украина
Дата рождения:
Пол:
Группа:
Автор
Дата регистрации:
18/04/2024 10:55
Последнее посещение:
01/01/1970 3:00
Количество публикаций:
5
Добавил отзывов:
0
Мій проєкт, The-Chef.co, до широкомасштабного вторгнення був провідним маркетплейсом для пошуку кухарів з понад 700 професійними шефами у 15 містах України. Завдяки проєкту The-Chef.co, я була визнана однією з Топ-20 найактивніших жінок в українському IT за версією Ukraine Innovation Awards.
Зараз я живу та працюю в Маямі, пишу про тенденції у сфері харчування та ділюся своїми враженнями від міжнародних виставок, фестивалів та івентів у гастрономічній галузі, які я регулярно відвідую.
Веду телеграм-канал: "Як не з'їм, то понаписую"
Читати матеріали:
-
Як українські заклади харчування виходять на ринок США
-
Lengua 2024: Як Маркетинг та Співпраця Формують Майбутнє Індустрії Їжі
-
Український борщ посеред пустелі: як наша традиційна страва стала зіркою Burning Man
- Харчові інновації на American Food and Beverage Show 2024: український погляд