Профиль пользователя - PostEat

пошук

Профиль пользователя


eatcoins

0


немного о себе

Я - поціновувачка їжі та засновниця як технологічних, так і традиційних бізнесів у сфері виробництва їжі та гостинності. У 2018 році заснувала Yeastivna Cultura - першого виробника ферментованих продуктів (комбуча, кімчі тощо) в Україні. Yeastivna Cultura швидко стала найінноваційнішим виробником ферментованих продуктів в Україні, що реалізовувалась у мережі Good Wine та Сільпо.


anna-prokofyeva

,
украина


Дата рождения:

Пол:

Группа: Автор


Дата регистрации: 18/04/2024 10:55

Последнее посещение: 01/01/1970 3:00


Количество публикаций: 5

Добавил отзывов: 0



Мій проєкт, The-Chef.co, до широкомасштабного вторгнення був провідним маркетплейсом для пошуку кухарів з понад 700 професійними шефами у 15 містах України. Завдяки  проєкту The-Chef.co, я була визнана однією з Топ-20 найактивніших жінок в українському IT за версією Ukraine Innovation Awards.

Зараз я живу та працюю в Маямі, пишу про тенденції у сфері харчування та ділюся своїми враженнями від міжнародних виставок, фестивалів та івентів у гастрономічній галузі, які я регулярно відвідую.

 

Веду телеграм-канал: "Як не з'їм, то понаписую

 

Читати матеріали: 

  1. Як українські заклади харчування виходять на ринок США

  2. Lengua 2024: Як Маркетинг та Співпраця Формують Майбутнє Індустрії Їжі

  3. Український борщ посеред пустелі: як наша традиційна страва стала зіркою Burning Man

  4. Харчові інновації на American Food and Beverage Show 2024: український погляд