пошук
пошук
Меню — традиційне. Як і в інших ресторанах, тут готують 10 видів хачапурі (хачапурі по-мегрельськи, по-осетинські, по-аджарські, по-імеретинськи, кубдарі тощо) та хінкалі з різноманітними начинками — з куркою, телятиною, бараниною, м’ясним асорті, сиром, грибами та іншими. Також готують люля-кебаб.
Окрім цього, у ресторані подають різноманітні супи, салати, закуски, десерти. Серед гарячих страв — курча тапака (266 грн), чкмерулі (153 грн), чашушулі (159 грн), долма (145 грн), рибний чкмерулі (169 грн) та інше. У винній карті «Хачапурі та вино» — домашні вина, білі, червоні, рожеві та ігристі вина з Грузії.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.