Ми створюємо можливості. Будьте частиною гастрономічної історії разом з нами.
PostEat — це профільне гастрономічне видання для прогресивних людей з європейськими цінностями, які хочуть бути в курсі головних гастроподій України та світу.
Місія POSTEAT
Наша місія — сприяння розвитку гастрономічної індустрії України та формування її позитивного іміджу на світовій арені, шляхом висвітлення головних здобутків гастрономічної сфери країни.
На сторінках нашого видання ми розказуємо про досягнення ресторанного та барного бізнесу, українських виноробів, успіхи шефів і рестораторів, розвиток місцевого фермерства, виробників гастрономічних товарів і послуг.
В рамках нашої діяльності ми також прагнемо сприяти цілям стійкого розвитку та відповідального підприємництва в Україні.
PostEat — це також дискусійна платформа, де висловлюються професіонали, обговорюються головні досягнення та проблеми українського гастроринку і гастрономічного підприємництва в цілому, аналізуються світові тренди.
На сторінках нашого видання ми розказуємо про досягнення ресторанного та барного бізнесу, українських виноробів, успіхи шефів і рестораторів, розвиток місцевого фермерства, виробників гастрономічних товарів і послуг.
В рамках нашої діяльності ми також прагнемо сприяти цілям стійкого розвитку та відповідального підприємництва в Україні.
PostEat — це також дискусійна платформа, де висловлюються професіонали, обговорюються головні досягнення та проблеми українського гастроринку і гастрономічного підприємництва в цілому, аналізуються світові тренди.
Про POSTEAT
Кожного дня ми публікуємо актуальні новини, огляди закладів, аналітичні матеріали про ресторанний, барний бізнес, гастрономічне підприємництво, про виробників харчових продуктів та напоїв, фермерів, тощо.
На PostEat ведуть колонки найкращі українські шефи, ресторатори та гастропідприємці, сомельє, бармени та експерти у сфері гастрономії і ресторанного бізнесу.
На PostEat зібрано та структуровано безліч рецептів, відео та фото матеріалів на гастрономічну тематику.
На PostEat ведуть колонки найкращі українські шефи, ресторатори та гастропідприємці, сомельє, бармени та експерти у сфері гастрономії і ресторанного бізнесу.
На PostEat зібрано та структуровано безліч рецептів, відео та фото матеріалів на гастрономічну тематику.
Читачі POSTEAT
Гурмани
Люди, що закохані в гастрономію і смачні продукти, обожнюють готувати та відкривати нові смаки
Енергійні дорослі та молодь
Люди, які постійно відвідують ресторани та бари України та по всьому світу
Спортсмени та активні мами
Прихильники ЗОЖ, що слідкують за своїм раціоном та раціоном своїх дітей і сім'ї
Професіонали
Ресторатори, власники барів, підприємці, професійні шефи та бармени, виробники продуктів і напоїв, топ-менеджери закладів та компаній виробників, спеціалісти з комунікацій та маркетингу, виробники кулінарної техніки, фермери, тощо
120 000 унікальних користувачів
на місяць
35% - чоловіки та 65% - жінки
на місяць
35% - чоловіки та 65% - жінки
Середня тривалість перегляду сторінки 2:13 хвилини
46%
18-25-35 років
30%
35-44 років
13%
45-54 років
11%
55-64-65+ років
Всі деталі стосовно співробітництва в розділі реклама
Як зв'язатись з виданням PostEat.ua
Пишіть нам на е-мейл або телефонуйте і ми вирішимо всі питання якомога швидше.
+380503857399 | +380503559295
pr.posteat@gmail.com | nn.posteat@gmail.com
pr.posteat@gmail.com | nn.posteat@gmail.com