пошук
Баклажани Гамарджоба від Гурманки
Сезон українських баклажанів скоро почнеться) Але поки в магазинах продається імпорт тепличний. Тому купуйте червоне вино, багато кінзи (хто любить), волоських горіхів, і давайте готувати.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 2 баклажани
- 100 гр волоських горіхів
- 100 гр фети/бринзи
- Пучок кінзи( або замініть на базилік)
- 1 головка Часник
- Сіль
- М’ята
- Хмелі сунелі
- Оливкова олія
ГОТУЄМО:
Баклажни ріжемо тоненькими скибками, трошки присолюємо і залишаємо на 30 хв. Припускаємо на оливковій олії часник, потім баклажани смажимо. Треба, щоб вони добре пройшлися смаком часнику.Тому можна йти по схемі: перед кожною партією баклажан підкидати новий часник. Також я смажу, щоб менще було олії, під кришкою на вогні вище середнього.
Я мелю горіхи в кавомолці або блендері. Взбиваю разом з м’ятою. Не додавайте сіль вже. Фета і бринза і так солоні. Для гурманів: можете спробувати козину фету чи бринзу. ⠀
Даємо захолоти баклажан. Мілко ріжемо зелень і перемішуємо з начинкою. Закручуємо рулетики.
Беремо червоне вино і смакуємо.
Можна ще додати такі рулетики в салат з руколою, мангольдом і помідорами з гірчичною заправкою. Ву а ля.
Рецепт підготовлено нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Гурманкою для PostEat.
Ще більше рецептів від Гурманки ви можете знайти у неї в Instagram GEYETSOL_GOURMANKA, а також на сайті Школа Гурманки, а окрім того познайомитись з програмою Гурманки Меню на тиждень.
Всім смачного!
Коментарi