пошук
Салат зі смаженою курячою печінкою від Євгена Клопотенко
З курячої печінки виходить не тільки дивовижно ніжний паштет, а й прекрасний легкий салат. Досить обсмажити її на пательні та змішати з улюбленим салатним листям. Я пропоную взяти звичайний мікс салатів, який можна купити в супермаркеті, та доповнити його яблуками і вишневим соусом, які прекрасно поєднуються з курячою печінкою. Ефект виходить приголомшливий.
ЯК ПРИГОТУВАТИ САЛАТ ЗІ СМАЖЕНОЮ КУРЯЧОЮ ПЕЧІНКОЮ ВІД ЄВГЕНА КЛОПОТЕНКО
Час підготовки: 7 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 2
CКЛАДОВІ
- 400 г Куряча печінка
- 20 г Мікс салатів
- 100 г Вишня (заморожена)
- 2 ст. л. Бальзамічний оцет
- 1 шт. Яблуко (кисло-солодке)
- за смаком сіль, перець
- Рослинна олія (для смаження)
ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
- Курячу печінку зачистіть від жиру, посоліть, поперчіть і обсмажте на пательні з рослинною олією до готовності. Я рекомендую не пересмажувати печінку, щоб усередині вона залишалася рожевою і м’якою.
- Вишню перекладіть в невелику каструльку, додайте бальзамічний оцет, доведіть до кипіння і проваріть 5 хвилин. Потім подрібніть вишню блендером, щоб вийшов густий соус.
- На тарілку викладіть листя салату, курячу печінку і яблуко, порізане тонкими часточками. Полийте соусом, при необхідності посоліть і поперчіть.
Коментарi