Пиріг з горіхами, айвою і фейхоа від Гурманки - PostEat

пошук

Пиріг з горіхами, айвою і фейхоа від Гурманки

29-03-2021 0

ІНГРЕДІЄНТИ:

* борошно цз 100 гр

* Мигдалеве борошно 100 гр

* Оливкова олія 100 мл

* Морква 150 гр

* волоський горіх+фундук 100 гр

* Айва/ груша 100 гр

* Слива 3 шт

* Фейхоа 4 шт

* 2 ч.л. розпушувача

* 1/2 ч.л солі

* 100 гр цукру

* 2 яйця

* кориця, мускатний горіх, ваніль, можна гвоздику чи бад’ян

* ром/коньяк( 3 ст. л) * 125 гр. кокосового йогурту/сметани

ГОТУЄМО:

  1. Перемішуємо два види борошна, сіль, розпушувач, цукор.
  2. Вмикаємо духовку на 190 градусів. В цей час натираємо моркву в окрему миску, ріжемо горіхи( можна подрібнити). Маленькими кубиками ріжемо айву+ сливу+ фейхоа. Фейхоа можна зблендувати. Насипаємо прянощів.⠀
  3. В окремій мисці взбиваємо яйця, туди додаємо сметану, взбиваємо на сер швидкості. Вливаємо олію і також взбиваємо. ⠀
  4. Об’єднуємо всі миски в одну- гарно перемішуємо. Додаємо лікер.
  5. Форму змащуємо масло і присипаємо борошном, можна поставити в холодильник на 5 хв. Час випікання 45-50 хв.⠀

bon appétit

 

Рецепт підготовлено нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Гурманкою для PostEat.

Ще більше рецептів від Гурманки ви можете знайти у неї в Instagram  GEYETSOL_GOURMANKA, а також на сайті Школа Гурманкиа окрім того познайомитись з програмою Гурманки  Меню на тиждень.

Всім смачного!

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: