пошук
Пиріг з горіхами, айвою і фейхоа від Гурманки
ІНГРЕДІЄНТИ:
* борошно цз 100 гр
* Мигдалеве борошно 100 гр
* Оливкова олія 100 мл
* Морква 150 гр
* волоський горіх+фундук 100 гр
* Айва/ груша 100 гр
* Слива 3 шт
* Фейхоа 4 шт
* 2 ч.л. розпушувача
* 1/2 ч.л солі
* 100 гр цукру
* 2 яйця
* кориця, мускатний горіх, ваніль, можна гвоздику чи бад’ян
* ром/коньяк( 3 ст. л) * 125 гр. кокосового йогурту/сметани
ГОТУЄМО:
- Перемішуємо два види борошна, сіль, розпушувач, цукор.
- Вмикаємо духовку на 190 градусів. В цей час натираємо моркву в окрему миску, ріжемо горіхи( можна подрібнити). Маленькими кубиками ріжемо айву+ сливу+ фейхоа. Фейхоа можна зблендувати. Насипаємо прянощів.⠀
- В окремій мисці взбиваємо яйця, туди додаємо сметану, взбиваємо на сер швидкості. Вливаємо олію і також взбиваємо. ⠀
- Об’єднуємо всі миски в одну- гарно перемішуємо. Додаємо лікер.
- Форму змащуємо масло і присипаємо борошном, можна поставити в холодильник на 5 хв. Час випікання 45-50 хв.⠀
bon appétit
Рецепт підготовлено нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Гурманкою для PostEat.
Ще більше рецептів від Гурманки ви можете знайти у неї в Instagram GEYETSOL_GOURMANKA, а також на сайті Школа Гурманки, а окрім того познайомитись з програмою Гурманки Меню на тиждень.
Всім смачного!
Коментарi