Салат з булгуром, петрушкою і апельсинами від Євгена Клопотенко - PostEat

пошук

Салат з булгуром, петрушкою і апельсинами від Євгена Клопотенко

07-05-2021 0

Цей на диво смачний і легкий салат – моя варіація популярного арабського салату табуле. Найчастіше його готують з кускусом, але булгур для цього теж чудово підходить. Головне, що в цьому салаті має бути багато петрушки, тому не шкодуйте зелені. Особливу пікантність цьому варіанту надають апельсини, цедра лайма і часниково-лимонна заправка.

ЯК ПРИГОТУВАТИ САЛАТ З БУЛГУРОМ, ПЕТРУШКОЮ І АПЕЛЬСИНАМИ ВІД ЄВГЕНА КЛОПОТЕНКО

Час підготовки 10 хвилин

Час приготування  20 хвилин

Порції 2

CКЛАДОВІ

  • 100 г Булгур
  • 1 шт. Апельсин
  • Цедра лайма (половина)
  • Петрушка пучок (великий)
  • 30 г Волоські горіхи
  • Гілочка м’яти (кілька)
  • Сік лимона (половини)
  • 1 шт. Зубчик часнику
  • 2 ст.л. Оливкова олія

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  1. Булгур відваріть до готовності, дуже важливо його не переварити, щоб він не перетворився на кашу. Промийте холодною водою і перекладіть в миску.
  2. Листя петрушки відокремте від стебел (їх ми не використовуємо) і порубіть ножем. Викладіть зелень до булгуру.
  3. Додайте в миску цедру лайма, листя м'яти, очищені часточки апельсина, подрібнені горіхи і заправте сумішшю лимонного соку, оливкової олії і часнику. Посоліть за смаком. При подачі прикрасьте часточками апельсина.

Євген Клопотенко | Facebook | Instagram

Рецепти Євгена Клопотенко | Facebook | Instagram

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: