Про кухню
В меню ресторану зібрали найкращі традиційні страви грузинської кухні, доповнивши їх фірмовими позиціями від Dediko та не забули про кілька найулюбленіших традиційних страв української кухні, щоб кожен обрав собі до душі. Традиційна для грузинської кухня домашня випічка в меню представлена різноманітними хачапурі, ніжним та сирними пеновані й апетитним листковим бачулі з куркою та грибами у вершковому соусі. Фірмовий хачапурі-аджарулі від Dediko має в начинці цілих чотири види сиру: імеретинський, адигейський, сулугуні та дор блю — неймовірне сирне задоволення. Для компаній спеціально підготували великі порції найпопулярніших хачапурі аджарулі та мегрулі.
Хітами холодних закусок за правом вже стали рулетики з баклажанів з кремом баже, а також асорті з бурякових та шпинатних пхалі. Окрім салатної класики, тбіліського овочевого салату з горіховим баже, в меню представлена фірмова позиція — салат «Дедіко» з запеченою фореллю, свіжими овочами, кульками крем-сиру в паприці, який подається з яйцем-пашот. Шанувальники екзотичних гарячих закусок можуть спробувати телячі мізки у вершковому соусі. Хінкалі в меню пропонують сім видів, серед яких як класика з бараниною чи з телятиною, так і цікаві позиції з куркою та грибами у вершковому соусі, а також з телячим язиком та грибами. Здивувати хінкалі майже неможливо, проте в Dediko це вдалось — за бажанням гостя, хінкалі готуватимуть трошки довше, проте принесуть смаженими! Повірте, після смажених хінкалі ви закохаєтесь в цю страву ще раз і назавжди.