пошук
Запечені баклажани з індичкою і сиром
Цей нехитрий рецепт приготування баклажанів не залишить нікого байдужим . Соковита індичка, пікантні баклажани та ароматний сир - що може бути краще?
Ингредиенты
Баклажан
1 штука
Філе індиче
300 грамм
Помідри
2 штука
Сир твердий
100 грамм
Сметана
100 грамм
Перець «Чилі»
по вкусу
Олія
грамм
Борошно
грамм
Сіль, перець, прованські трави, часник сушений
по вкусу
Инструкция приготовления
🕒 30 минут
1. Нарізаємо індичку пластинками та злегка відбиваємо її. Приправляємо індичку сіллю, перцем та прованськими травами. І обсмажуємо на сковороді з обох сторін.
2. До готової індички додаємо перець «Чилі».
3. Нарізаємо кільцями баклажани, солимо, перчимо і також обсмажуємо на сковороді.
4. Нарізаємо кільцями помідори, натираємо сир. А до сметани додаємо сушений часник
5. Викладаємо на деко баклажани, помідори та індичку чергуючи між собою. Змащуємо сметаною та посипаємо твердим сиром і відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Коментарi