пошук
Гарбузово-імбирний суп
Гарбуз дуже корисний але іноді хочеться чогось оригінальнішого ніж гарбузова каша. Пікантний гарбузовий крем – суп, можна легко і швидко приготувати вдома!
Ингредиенты
Гарбуз
400 грамм
Корінь селери
20 грамм
Корінь імбиру
1 штука
Морква
1 штука
Цибуля
1 штука
Бекон
50 грамм
Вершки
50 миллилитр (мл)
Вода
300 миллилитр (мл)
Сіль, перець, коріандр мелений
по вкусу
Инструкция приготовления
🕒 20 минут
1. Нарізаємо кубиком бекон, корінь селери, моркву і цибулю. Дрібно нарізаємо часник, імбир і все обсмажуємо близько 5 хвилин до золотистого кольору.
2. До овочевої суміші додаємо гарбуз нарізаний великим кубиком, заливаємо усе водою і варимо 10 хвилин.
3. Приправляємо суп сіллю, перцем, коріандром, додаємо вершки і збиваємо все блендером. Смачного!
Коментарi