пошук
469 грн
administration
Автор
ФІЛЕ МОЛОДОГО ЯГНЯ
Заклади, де юшка — це обійми: з курячого бульйону — як бабусина хата, з риби — як тиха неділя в селі, з капусти— як теплий серпень
829
День народження для гурманів: кулінарна вечірка з друзями, фудтрак під вікном, класика з вином і грилем або лазні за містом
780
Новий заклад. Липень 2025. Mamie: новий гастропроєкт на Гончара, де подають вівсянку про дитинство, а не про фітнес
126
Що ідять в світі на цьому тижні: морозивний торт-вежа, дрімкейки в жістяних коробках, десерти-тако, Баскські чізкейки міні, шоколадний мус з квіткою солі, анчоусний тост з листкового тіста
114
Зелене “золото” для HoReCa — як авокадо збільшує середній чек
108
Нова українська кухня у форматі гастровечері або як колаборації створюють нову якість: шеф + історик + сомельє + = wow-ефект
92
Міжнародна фотовиставка у бордо: шанс для українських виноробів розповісти свою історію
49
Для вiдправки коментара вам необхiдно авторизуватись.
116 грн
499 грн
610 грн
399 грн
Коментарi