пошук
289 грн
Максим Савоник
Автор
кастрюля мидий в томатном соусе или соусе из белого вина
Нові заклади Києва. Липень 2025: пекарня, сицилійська тратторія, затишний бар, київські карасі, кав’ярні та bageteria
222
День народження у Києві цього літа: інтерактивні і теплі формати, де їжа — це емоція, а не просто меню
149
Гастро замітки. Смак локальності: 16 соусів і заправок, які формують душу іспанських тапас і пінчос
141
Що їдять в світі цього тижня: морозиво з рака, паста в піца-боулі, морозиво з фрі, морозиво на кукурудзі, піца з чорницею, багет з фісташковим кремом
133
Гастрономічна замітка. Українська юшка: як у кожному регіоні варять свою історію і трошки фактів
29
Для вiдправки коментара вам необхiдно авторизуватись.
149 грн
59 грн
72 грн
79,37 грн
Коментарi