пошук
199 грн
Максим Савоник
Автор
Вес: 120 г
подаются с розмариновым дымком и рукколой
Нові заклади Києва. Липень 2025: пекарня, сицилійська тратторія, затишний бар, київські карасі, кав’ярні та bageteria
209
Гастро замітки. Смак локальності: 16 соусів і заправок, які формують душу іспанських тапас і пінчос
137
Що їдять в світі цього тижня: морозиво з рака, паста в піца-боулі, морозиво з фрі, морозиво на кукурудзі, піца з чорницею, багет з фісташковим кремом
129
День народження у Києві цього літа: інтерактивні і теплі формати, де їжа — це емоція, а не просто меню
45
Для вiдправки коментара вам необхiдно авторизуватись.
245 грн
279 грн
115 грн
110 грн
Коментарi