Спро/БУЙ! - новий бренд на ринку українського крафта - PostEat

пошук

Привіт, ми - "Спро/БУЙ!", і ми познайомимо тебе з українським крафтом!

Крафтова культура підкорила безліч людей на планеті, а українські крафтярі вже здатні скласти конкуренцію іноземним флагманам.
Ще до лончу проекту ми заручилися підтримкою відомих українських пивоварень, таких як Hoppy Hog (Одеса), Mova (Дніпро), Ten Men (Харків), Plemya (Київ), Underwood (Київ), і продовжуємо шукати нові таланти.

Вже скоро відкриваємо свій маркетплейс, де будуть зібрані найрізноманітніші сорти пива від броварів з усіх куточків нашої країни. Крім цього, найближчим часом ти знайдеш крафт з нашим лого у фірмових холодильниках "Спро/БУЙ!" у найближчому супермаркеті.
Ще одна крута родзинка "Спро/БУЙ!" - пивні ф'ючерси. Коли бровари будуть варити щось надзвичайно особливе і унікальне, ти зможеш купити пиво ще до початку варки, а при готовності до релізу, коли його ціна зросте у 2-3 рази - перепродати через сам маркетплейс! За кордоном унікальні сорти крафту "розлітаються" за півроку до старту продажів - скоро ця фішка стане доступною і у нас.
З нагоди початку проекту ми запустили продаж стартер-паку для знайомства з українським крафтовим пивом. Всередині паку - 6 банок різних сортів, у кожної з яких є свій QR-код з посиланням на youtube, де пивовар особисто розкаже про особливості конкретного сорту.

Саме банки є ідеальними контейнерами для крафту, а не пляшки, бо вони екологічніші та краще зберігають смакові властивості.

Крім цього, ми проведемо стрім з усіма пивоварами з "Стартер-паку", де ти зможеш задати їм будь-які питання.

Підписуйтесь на Спро/БУЙ!

"Спро/БУЙ!" український крафт та переконайся у його трушній якості!

Матеріал підготовлено за підтримці ТМ "Спробуй"

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.