Поділ: багатолика душа містаІз сучасної Воздвиженки по Андріївському прямуємо до одного зі старовинних районів Києва. Поділ — справжня душа міста, з якого починалась історія столиці. Поділ різний, контрастний, кожна вулиця має свою особистість, свій аромат. Поділ можна назвати екстравагантним і неповторним, район з ароматами Південної Азії, Індійських спецій та приправ.
Прогулюючись по Межигірській вулиці ви відчуєте аромати цитрусового бергамоту, пряного коріандру, містичного базиліка, екзотичних спецій та приправ. Це тому, що в гастрономічному різноманітті Подолу є заклади багатьох кухонь світу, зокрема, завітайте до ресторан-бару
Podil East India Company, де казкова Індія зустрічається з сучасним Києвом. Тут ви знайдете коктейлі з цитрусовими нотами та неймовірні страви Індії, М'янми, Малайзії та інших країн Індокитаю. Сучасну азійську кухню можна також спробувати в
The Kitchen 21— тут створюють страви індійської, тайської, шрі-ланкійської та сінгапурської кухні. Одним словом Поділ, як і Індія дуже різний, але однаково прекрасний, і про нього, як і про Індію можна сказати «love it ot leave it». Але обирати лише вам.
Зануритись в магічну ароматику Індії дозволять кілька крапель парфумованої води
Tulsivivah! від паризького нішевого бренду Miller et Bertaux. Аромат названо на честь індійського осіннього свята Туласі-віваха — в цей день проводиться ритуальне одруження священного для індійців базиліка з богом Вішну, що знаменує початок шлюбного сезону в країні. Tulsivivah вельми виразний аромат з незвичайним і навіть містичним звучанням. Акцент ольфакторної піраміди зроблено на священний базилік, доповнений теплими деревними нотами кашмерану і сандалу, цитрусовими акцентами бергамота і гіркого апельсина та прянощами коріандру. Серце аромату поєднує пахощі жасмину і яскравого апельсина. Завершує композицію дует хвойного кедра і розкішного мускусу.