- Розкажіть, будь ласка, свій досвід роботи з цією кантонською стравою?
- Півтора року я працював і жив у - Макао, за цей час у мене було багато заходів, промо-акцій з різними кантонськими кухарями. Ця страва багато значить для людей у регіоні за формою, наповненням та призначенням. Тому майстри кантонських дім самів готують на кухні виключно ці закуски, нічого іншого. Я не такий фахівець, як вони, в кантонських дім самах, але я роблю все можливе, щоб показати свій досвід тут.
- Які найцікавіші інгредієнти ви коли-небудь використовували для дім самів?
- Оскільки традиційні дім сами — це маленькі закуски, якими можна насолоджуватися з родиною та друзями, їх зазвичай готують з простих продуктів, які можна знайти на місцевому ринку, і не ускладнюють їх невідомими продуктами. Найцікавіші інгредієнти для мене натуральні, які роблять дім сам барвистим в усіх різновидах, оскільки його мета — об'єднати сім'ю, друзів та коханих для гарного проведення часу.
- Ви створили авторські дім сами? Чи зібрали у меню традиційні рецепти?
- На обидва питання можу відповісти ствердно. Ми створили авторське меню дім самів, але всі вони базуються на автентичних рецептах з тайською ноткою смаку від мене. Отже, я створив 6 традиційних ф'южн-дім самів, спираючись на увесь свій досвід роботи, також гості знайдуть ще 6 дім самів, які є поєднанням традиційних рецептів кантонської та тайської королівської кухні.
- Що вас найбільше надихає на створення страв?
- Багато речей мене надихають, але найбільше з них — це любов і пристрасть на кухні, щоб створити найкраще для гостей і зробити їх щасливими.