Сьогодні PostEat знайомить вас з нашими друзями – крафтовою
сироварнею та козиною фермою «МІ-ЛО-КО». Ми завжди підтримували українських виробників, що роблять цікаві проекти, корисний і якісний продукт. Нам це дуже приємно і важливо, оскільки розвиток гастрономічної індустрії України неможливий без людей, які готові працювати і ризикувати, вкладати свої інтелектуальні, фізичні, фінансові та ін. ресурси задля створення українського продукту.
Досліджуючи гастрономічну індустрію останні 5 років, ми бачимо наступну тенденцію (до речі, як по всьому світу, так і у нас). Вектор розвитку будь-якого бізнеса змінюється в сторону позитивного впливу навколо, в рамках країни, регіону, міста або містечка. Це означає, що сьогодні вже не достатньо просто робити якісний продукт, тепер потенціал бізнесу визначається її унікальним покликанням, яке змінює ставлення людей до певної сфери, впливає на середовище навколо себе. Бізнес має не просто показувати фінансову результативність, а здійснювати конкретний сприятливий вплив - пропагувати сталий підхід, скорочувати відходи, піклуватись про екологічність, локальність, автентичність, розбудовувати етичні відносин з партнерами, клієнтами, споживачами.
Сьогодні PostEat - це не тільки профільне гастрономічне видання, ми відчуваємо, що давно вийшли за рамки просто гастро ЗМІ. Розповідаючи про успіхи і досвід наших підприємців, ми віримо, що позитивні зміни почнуть відбуватись в Україні. PostEat прагне сприяти формуванню свідомої української бізнес спільноти, розвитку малого і середнього бізнесу та становленню України, як гастрономічної країни. Тому читайте наше інтерв'ю з засновником та власником сироварні "МІ-ЛО-КО"
Олександром Щелоковим прямо зараз та відкривайте для себе українські сири, надихайтесь прикладом та вірте у себе.